Манолова на протест с мегафон от ДАНСwithme

ОFFNews 05 септември 2014 в 11:13 4884 22

Снимка Нова тв

Мая Манолова, която е водач на кюстендилстака листата на коалицията около БСП, излиза на протест в 17 часа пред сградата на Регионално управление по горите в родния си град.  

По време на демонстрацията си тя ще използва мегафон, облепен с червено тиксо, който, по думите й, е взела назаем от демонстранти, протестирали срещу кабинета "Орешарски", съобщава Нова телевизия.

Причината за недоволството на Манолова е уволнението на "висши кадри от местната администрация" от страна на служебното правителство, което според нея е маша на ГЕРБ.

"След като протестиращите влязоха във властта и правят всичко, срещу  което протестираха, се налага ние да излезем на улицата. Предупредихме премиера Близнашки, който беше активен протестиращ, да престане да уволнява доказани специалисти и да реставрира кадри на ГЕРБ", допълни тя.

Манолова заяви, че очаква на протеста й да се съберат много кюстендилци. По думите й това ще са хора, свързани с горския сектор, и граждани, които ще протестират срещу това уволнение.

Социалистката припомни, че това не е първото уволнение от страна на служебното правителство. Тя смята, че готви още една чистка - тази на шефката на Регионалния инспекторат по образованието.

"Преди това бяха уволнени шефът на Областно пътно управление  инж. Драгомир Гочев, инж. Христо Васев - директор на РДНСК, подготвя се уволнение и на шефката на РИО на МОН”, уточни тя.

Манолова не пропусна да изрази и надежда, че служебният министър на вътрешните работи ще изпълни обещанията си да се разправи с търговията на гласове.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!