Манолова: И кодексът "Фидосова" споменаваше предсрочни избори за президент

Последна промяна на 13 февруари 2014 в 11:50 2292 5

Мая Манолова

"И ГЕРБ бяха заложили в допълнителните разпоредби на кодекса на ГЕРБ, който е гласуват от Цачева и Фидосова, възможност за предсрочни президентски избори."

С тези думи зам.-председателят на парламента Мая Манолова отговори на обвиненията на ГЕРБ , които по-рано днес съзряха опит за държавен преврат в рабтния вариант на Изборния кодекс, изпратен до Венецианската комисия за становище. Десислава Атанасова от ГЕРБ дори предположи, че Манолова може да стои в основата на протестите срещу президента.

"Дали те са били във връзка с протестиращите през февруари, които свалиха правителството на Бойко Борисов, и след това беше разпуснато Народното събрание и дали са планирали предварително свалянето първо на Първанов, а след това на Плевнелиев, защото са произвели същият текст още през 2012 г. Това е моят прост въпрос", посочи Манолова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.02 2014 в 15:48

Защото, Who knows,
един Кодекс трябва да обхваща всички хипотези или поне най-главните. А предсрочните президентски избори влизат в тази "графа" на Изборния.

Не разбрах само, не ви ли омръзна да търсите под воля теле. Покрай ей такива дивотии минават всички съществени дебати, без същественото изобщо да бъде засегнато. Aман от олигофрени, барабар с Деса-Тъпото и Цецка-Цъфналият ГЕРБ!

13.02 2014 в 15:14

Няма какво да ги гледаме тия бесепарски мърши и курволяци. Подписвайте се за референдум за начина на гласуване и бъдете активни на изборите.
Само така можем да смачкаме червените гниди и да освободим България от робство.

13.02 2014 в 14:15

А вие г-жо Манолова защо ВИЕ възпроизведе същия текст? Това пък е моят прост въпрос...
Оправдания от забавачката - "ама другарко онези също са лоши..."
Всеки да носи СОБСТВЕНА отговорност за действията си, и да не се оправдава с който и да е друг г-жо Манолова!

13.02 2014 в 12:30

На Лая Манолова, след Кюстеднило-Констинбродската афера не и вярвам и на една дума. Такава простакеса не е попъпляла народното събрание никога досега. Явно си беше награда за преврата в деня за размисъл.

13.02 2014 в 12:04

Значи в условия на организационен хаос и паранои ковем Изборния кодекс.