Лиляна Павлова за министър Попниколов: На умряло куче нож не се вади

OFFNews 11 април 2017 в 19:10 5680 3

Призовавам президента Румен Радев да озапти служебния кабинет - да спрат да правят бели и да кадруват, заяви пред bTV Лиляна Павлова от ГЕРБ.

На умряло куче нож не се вади - така Павлова отговори на въпроса на водещата дали служебният регионален министър Спас Попниколов все пак е свършил и нещо полезно.

Павлова обвини служебния кабинет, че е спрял ремонтите на тунелите и те няма да бъдат реконструирани до лятото.

В началото служебното правителство показваше некомпетентност, но вече целенасочено залагат капани, допълни тя.

Според нея Попниколов трябва да се извини на хората от пътното строителство, които е обидил.

По думите й, служебният министър е изрекъл много лъжи тази сутрин: че не е уволнил нито един човек от Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ), че оценителната комисия за магистрала „Струма” не е работила и че няма пари за ремонт на тунелите.

А относно санирането Попниколов е внесъл в прокуратурата някакви "пасквили", твърди тя.

По-рано днес Павлова обяви в личния си Facebook профил, че Попниколов е успял "да компрометира и програмата за саниране."

"Бих искала да припомня, че България е страна с пазарна икономика, икономическите процеси са тези, които регулират стойностите на всяка стока и услуга, а не желанието на един или друг партиен лидер, нито на някой служебен министър. Доказа се, че програмата за саниране е програма с реален ефект за всеки гражданин и ползите от нея са пряко усетени от домакинствата, взели участие в програмата. Очевидно това не се харесва на БСП и техния служебен министър, но изборите минаха и хората се произнесоха. Не в тяхна полза, разбира се! А дали беше редно след като „подреди“ пътния сектор Спас Попниколов да компрометира и програмата за санирането?" - попита Павлова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

5

Hissarion

12.04 2017 в 10:20

Пределно доволна, тази госпожа се завръща, за да подари на едрите гласоспомагатели-мутрагерби някоя и друга тлъста строителна поръчка. На корпоративен език нейната длъжност е Chief Incentive Officer.

63994

3

Red or Dead

11.04 2017 в 23:10

.....БАТА....МАТА....УилитУ...в Турция ще я носят на ръце...МАШАЛАА....

16193

2

SC

11.04 2017 в 22:04

На умрял кит също.

 
X

Подкастът на OFFNews