Кристиян Коев няма да оглави листата на ДПС в Перник

Offnews 28 август 2014 в 07:33 6103 13

Кристиян Коев

Флейтистът Кристиян Коев заяви в предаването „Часът на Милен Цветков”, че няма да оглави листата на ДПС в град Перник, след като по-рано потвърди пред Нова ТВ, че ще направи точно това.

Коев, който бе едно от лицата на февруарските протести, разказа, че е имал две срещи с Лютви Местан. Първата се е провела преди две седмици и той не е предполагал какво точно ще бъде предложението на Местан към него. Тогава Коев приел да оглави листата на партията за града, но на втората си среща в сряда е помолил за повече време, за да уреди професионалните си ангажименти.

Кристиян Коев обясни, че всеки месец има поне по два концерта в страни извън България и това го спира да започне политическата си кариера към настоящия момент. Причината са големите неустойки, които трябва да заплати на своите продуценти.

Флейтистът призна, че неговите виждания съвпадат с тези на Движението за права и свободи, защото той се занимава и със земеделие - отглежда лавандула за масло. Смята, че партията е много близо до обикновения човек.

ДПС официално ще обяви водачите на листите си днес. Бившият финансов министър Петър Чобанов е приел да води листата в Монтана. Изненада в листите на ДПС е и бившият началник на отбраната ген. Симеон Симеонов ще оглави листата на ДПС в 24-ти МИР в София. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews