Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

Кметове на СДС: Не сме обещавали реформи за една, а за четири години

OFFNews 19 декември 2015 в 14:34 3066 8

Кметове на СДС: Не сме обещавали реформи за една година, а за четири

Кметове, общински съветници и представители на местните структури на СДС подкрепиха на среща в Хисаря позицията на ръководството на партията за запазване на стабилността в държавата и търсене на пътища за съхраняване на целостта на Реформаторския блок, съобщиха от пресцентъра на партията.

"Ние не сме обещавали реформи за 1 година, а за целия управленски мандат от 4 години. Не може първото препятствие да ни отклони от пътя", смятат представителите на местната власт от СДС.

Кметовете и съветниците са изразили притеснение, че евентуални трусове в държавата ще се отразят негативно на ефективното усвояване на европейските средства и от това ще страдат и общините, и държавата, и бизнесът.

На срещата в Хисаря вчера кметовете, съветниците и ръководствата на местните структури на СДС са обсъдили резултатите от местните избори и политическата обстановка в Блока и в държавата. На форума е присъствал председателят на СДС и министър на икономиката Божидар Лукарски, представители на партийното ръководство, депутати.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови