Кметът на Перник: Напуснах БСП заради омраза и токсичност в партията

Три реда охрана на конгреса, като на футболен мач, разказа Станислав Владимиров

OFFNews 14 февруари 2023 в 08:24 2600 1

Станислав Владимиров

Снимка БГНЕС/архив

Кметът на Перник Станислав Владимиров

Винаги съм изразявал приниципна позиция, особено към председателя на БСП. Напуснах партията заради влошената среда, постоянната омраза и лепенето на етикети, заради токсичността в партията последните години. Среда, в която никой нормален човек няма да издържи.

Това заяви Станислав Владимиров, кмет на Перник, по БНТ. Той обяви, че напуска БСП вчера, около 50 членове от местната организация си тръгнаха от столетницата. 

По думите му има капсулиране на ръководството на  БСП, липсва комуникация със структурите и кметовете. Присъствал съм на много тежки сблъсъци в Националния съвет, но партията винаги се е обединявала, взимала е отговорни решения за България, разказа той. 

Мислех, да не ходя на конгреса, но - разпознаваема личност съм, много хора ми се обадиха... Три реда охрана, не знам в друга институция в България да се влиза така. Като на футболен мач, като съм ходил като млада, каза още Владимиров. 

Липсва обединение на левицата. Голяма млада генерация беше махната от партията с лека ръка, а е инвестирано в тези хора, подчерта Станислав Владимиров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10298

1

AntiZ

14.02 2023 в 08:52

Така е в голямото комунистическо семейство! Разочарованите го напускат и се присъединяват към групата на варненското изпражнение.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки