Казак: Реформаторският блок компрометира усилията на ГЕРБ

Ивайло Анев 13 януари 2016 в 10:36 2830 1

Снимка БГНЕС, Архив

Съпредседателят на ДПС Четин Казак.

"ДПС е независима, българска, системна, светска, демократична и евроатлантическа партия", заяви един от председателите на Движението Четин Казак в декларация, прочетена от парламентарната трибуна.

Той беше категоричен, че партията притежава необходимия потенциал и право да се променя и подновява. "Но никой не може да си позволи да я подмени", категоричен беше Казак, като добави, че никой не може да изправи ДПС и нейните избиратели пред манипулативно поднесен и несъществуващ избор.

Казак определи работата на правителството дотук като неефективна и посочи, че реформите вече са се превърнали в жизнена необходимост за държавата. Депутатът упрекна Реформаторския блок заради това, че с приказките си за реформи, които не стават, компрометират усилията на ГЕРБ.

Той призова всички депутати за истинско, национално и отговорно поведение, непоколебимо следване на европейския път на развитие.

"ДПС категорично осъжда всички форми на тероризъм включително и вчерашния терористичен акт в Истанбул, оценявайки ги като недопустимо посегателство срещу демокрацията, съвременната цивилизация и хуманността", категоричен беше Казак.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!