Quantcast

Казак: Депутатите, които последваха Местан, в огромната си част не са членове на ДПС

OFFNews Последна промяна на 08 януари 2016 в 13:38 3115 2

Питат ни защо се случиха тези промени, вярно ли е, че има такава дилема – че трябва да избираме между Русия и Турция. Ние категорично опровергаваме.

Това каза в интервю за предаването „12+3“ по БНР съпредседателят на ДПС Четин Казак и нарече твърдението „манипулативна подмяна“ на причините за решението за смяна на ръководството.

Основанията са съвсем други. Те са натрупани във времето основания, за които споменава нашият почетен председател в новогодишното си слово пред актива на ДПС и които основания доведоха до това решение, наред с последвалите събития непосредствено между това многогодишно слово и събирането на Централния съвет, каза той.

Четин Казак е категоричен, че в структурите на ДПС по места, дори в Кърджали, никъде няма разцепление.

Тези депутати, които последваха г-н Местан, в огромната си част, почти всички, никога не са били членове на ДПС, с изключение на един. Така че за някакво разцепление, за някакъв отлив от ДПС категорично не може да се говори, обясни той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.01 2016 в 11:37

Да, тъжно, но истина, преди години чакахме да падне СССР, за да се отървем от комунизма, сега трябва да чакаме да падне Путин за да се отървем от руското влияние и олигархичните модели на управление в страната.

08.01 2016 в 16:10

останахте само "путинците" при доган.
апропо - деписету е огледално копие на режима на путин заедно с олигархичните круговe, платените медии и прокуратурата "на повикване".
всички знаем, че путин скоро ще падне...дори и вие го знаете.
както и вие с него - а това дори го усещаме.