Касим Дал: Защо Борисов като кандидат-президент да не обедини цялото дясно?

OFFNews 26 май 2016 в 21:22 5901 7

Убеден съм, че догодина ще има предсрочни парламентарни избори, прогнозира пред БНТ заместник-председателят на Народна партия "Свобода и Достойнство" Касим Дал.

По думите му, предсрочният парламентарен вот ще е за добро, тъй като сегашното Народно събрание в този си вид не може да продължава да съществува.

Касим Дал е категоричен, че е невъзможно ДОСТ, ДПС и НПСД да имат обща кандидатура за президент, а неговата партия ще подкрепи силна номинация на десните формации у нас.

Ако е възможно поне до президентските избори да успеем да издигнем кандидат на Реформаторския блок или заедно с ГЕРБ да подкрепим човек от дясното, който би спечелил изборите... Един Бойко Борисов - кандидат за президент, защо да не обедини цялото дясно? - предложи заместник-председателят на Народна партия "Свобода и Достойнство" 

Касим Дал заяви, че членове на ДПС се страхуват да общуват с него. "Не аз, те изпитват страх", каза той.

Според него, ако ДПС не преодолее изолацията, в която се намира партията днес, ще "отиде надолу".

ДПС водят политика на оцеляване, гледат да спасят това, което имат, констатира Дал.

По адрес на ДОСТ Касим Дал заяви: "Аз нямам доверие в тази партия, защото беше назначен досега в ДПС за председател, сега е лидер - агент Павел. Как да им вярваш?"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12040

7

Stoyan Hlebarov

27.05 2016 в 15:17

Защо Борисов като кандидат-президент да не обедини цялото дясно?
Ами защото,когато има среща с друг Президент-той ще отиде да играе футбол!И защото където и да произнася слово-ще ни говори за построените магистрали/дето се ремонтират след това/! И защото не знае нито един чужд език!! И защото не ни трябва Пожарникар-Президент,или Бодигард-Президент-нито Президентството ще гори,нито ще липсват в него...бодигардове!! И защото ще се прави на "селянина с колелото"от Банкя и ще строи паметници на любимия си Тато! Ако на Касим Дал му трябват и други причини за това,дали трябва или не,да правим от Борисов Президент-мога да му предоставя още причини...че не трябва да го избираме!

29217

4

Лопе де Вега

27.05 2016 в 07:53

Бате бойко не може да бъде обединител, съединител и събудител, защото ТОЙ идва! Ако не сте разбрали другарят-цар вече пуска пробни балони за участие в президентските избори. Ето силната кандидатура на десни, леви, централни, северни и всякакви любители на политическата екзотика. ТОЙ е сговорчив, кротък, питомен и ще прави каквото му кажат тези, които са го назначили за президент. Както беше и преди, когато беше министър-председател. Освен това кого ще изправят срещу него? Калфин без гласовете на БСП е нула без пръчица отпред. Жорж става за шоу, но не може да събере много гласове без парите на богаташите. Светльо Витков, Зтефан Данаилов - мога да изброявам до утре. Няма кой. Вложат ли пари в бай симо - той ще е! Горко ни!

Поздрав!

20699

3

Новак

27.05 2016 в 04:47

Е, това вече е виц - Боко десен, та даже и обединител на дясното!

63994

2

Red or Dead

26.05 2016 в 22:46

Касим Дал: Защо Борисов като кандидат-президент да не обедини цялото дясно?.........естествено продължение на хайкуто от фейса........


““Робърт Бърнс от Банкя


Червено вино Бойко пи,
не ще целувката на Ана,
по устните му щом гори
д-то на Ердогана!

Автор от Фейсбук
 
X

Да помогнем на украинските деца!