Каракачанов: ГЕРБ са "за" референдум за членство на Турция в ЕС

OFFNews Последна промяна на 24 октомври 2014 в 08:39 3147 5

Красимир Каракачанов

Имаме и съгласия, и разминавания с ГЕРБ, ние ще се подпишем под обща програма.

Така лидерът на ВМРО (част от Патриотичния фронт) Красимир Каракачанов коментира вчерашните преговори между ГЕРБ и ПФ. След тях Патриотите обявиха, че ще подпишат програма за управление на държавата, но няма да искат министерски постове. Според лидера на НФСБ Валери Симеонов това не е коалиционно споразумение.

ГЕРБ обещали да се проведе референдум за подкрепа на членството на Турция в ЕС, ако през следващия мандат този въпрос излезе на дневен ред. Съгласили се също на ревизия в енергийната система, но не обещавали замразяване или намаляване на цената на тока, за което настояват от ПФ.

Ревизията ще покаже дали може да бъде намалена цената, коментира Каракачанова.

За КТБ пък ПФ и ГЕРБ се разбрали, че може да има оздравяване, ако то се случи с пари на евентуален инвеститор. В никакъв случай това не трябва да се случва с пари на българския данъкоплатец, смята лидерът на ВМРО.

ГЕРБ обаче имали резерви относно идеята на Патриотичния фронт да се възстанови наборната служба.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.10 2014 в 18:19

доброволният дописник на ДС си мисли че с този референдум ще си пишат НФ актив. Нищо посдобно активът ще се пише на сметката на Атака.

25.10 2014 в 11:14

Говорим в момента за поредното газово изпускане на московските подлоги от Патриотичния руски фронт? Дето искат Натовските бази да ги ползвала и Русията им. Дето искат с нацистката си програма да отвратят дотолкова европейците , че да блокират надеждите на българите за пълна евроинтеграция и достоен живот. Дето единствената им "работа" в парламента ще бъде да саботират влизането на България в Еврозоната, в Европейския банков съюз, в Европеския енергиен съюз, все структури, които ще ни защитят от попълзновенията на сибирските павиани :):):)

24.10 2014 в 10:49

Валери Симеонов е голям предател.За него няма място.

24.10 2014 в 10:42

Алчен циник, това си ти Симеонов !

24.10 2014 в 09:47

Референдум по този въпрос ще е необходим най-рано след 10год. Какво стана с другия... мажоритарно, електронно гласуване и прочие?