Каракачанов: Атака се компрометира с ролята си на "златен палец"

OFFNews 07 септември 2014 в 17:05 2770 13

Със своето поведение през последните 4 години "Атака" се компрометира. Първо подкрепяха правителството на ГЕРБ, после се обявиха срещу него. Година и два месеца те бяха факторът, който осигуряваше мнозинството на ДПС и БСП в правителството на Орешарски. Така че поради тази роля на "Атака" на "златен палец" в българския парламент те изгубиха своето влияние.

Това заяви пред TV7 председателят на ВМРО - БНД Красимир Каракачанов.

На тези избори представител на патриотичният вот в България е Патриотичният фронт, каза той.

ВМРО има идея за Патриотична коалиция от три години. През последните години с НФСБ сме имали много общи мероприятия, така че коалирането ни на тези избори не е изненада за привържениците ни, допълни още Каракачанов.

Това, че всички се настроиха против ДПС, показа едно – че вече не се приема безогледния стремеж на ДПС към властта и прекалена й употреба, смята лидерът на ВМРО.

Държавата абдикира от Родопите и остави мюсюлманите там да мизерстват. А беднотията дава почва за радикален ислям, което е проблем, заяви Каракачанов.

Циганският проблем трябва да бъде на вниманието на всички български партии, влезли в парламента. Само че в България от 25 години съществува двоен стандарт и ние плащаме сметките на ромите, каза още председателят на ВМРО.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!