Карадайъ: ДОСТ умряха, няма ги

OFFNews 14 юли 2016 в 22:36 5020 4

Мустафа Карадайъ.

Ние проблеми нямаме с неродения политически субект все още. Така или иначе те умряха преди да се родят - ако мога да използвам тази метафора, заяви пред БНТ председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Под "нероден политически субект" Карадайъ имаше предвид формацията ДОСТ на Лютви Местан.

Те приключиха. Ние от началото на януари - като партийно ръководство, по естествени наши партийни процеси - 3 пъти обходихме цялата страна, всички наши структури. Нашата оценка е точно такава - тях ги няма. Няма ги, твърди председателят на ДПС.

Единствената положителна оценка, която можем да си позволим да дадем на сегашния президент, е отстояването на евроатлантическата ориентация на държавата, макар че невинаги по най-добрия начин се случваше. Оттам-нататък основни задължения и функции на президента, считаме, че той не съумя да ги изпълни със съдържание, заяви Карадайъ по адрес на Росен Плевнелиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11719

4

Краси

15.07 2016 в 10:56

Колко платихте на съдийката за това?
Но не се радвайте прибързано - може да ви излезе през носа. България две незначителни ДПС-та, които не могат да преминат 4 %-ната бариера, я устройват прекрасно.

29585

2

Izalina

14.07 2016 в 22:56

Аз съм останала с впечатлението, че Местан не се отказва лесно и все си мисля, че ще успее да ви скърши рахата някак си, което напълно ме устройва, предвид че горещо желая ясният ви контингент на всичките вкупом (производни на ДПС) да се поразмие доволно срещу предстоящи всякакви избори и да спрете да сте чак такъв фактор.

Балансьори, гаранти и прочее клишета вярвам, че няма да минават вовеки. Въпреки Доган!

77927

1

El Commandante

14.07 2016 в 22:46

Нема да има ДОСТ.
Доган не дава.

 
X

Да помогнем на украинските деца!