Кънев: Всички в РБ се подписахме за промените в Конституцията

Ивайло Анев Последна промяна на 22 май 2015 в 14:38 2787 3

Снимка БГНЕС/Боби Тошев

Съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев

”Внасянето на промените в Конституцията се бави, защото изчакват още желаещи да сложат подписите си", заяви съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев в кулоарите на парламента днес.

По думите му от РБ ще се опитат да променят мнението на АБВ, които се обявиха против промените.

"ДПС ще ни изненада, ако реши да подкрепи ремонта на Конституцията", категоричен беше той. "Затова ще убеждаваме останалите политически сили, които не стоят монолитно зад промените”, заяви още лидерът на ДСБ.

“В Реформаторския блок подписахме 23 от 23 за промените, за да е ясно, че стоим зад тях”, подчерта съпредседателят на Блока.

По думите му, ако в крайна сметка не съберат нужните 180 или 160 гласа, управляващите смятат да въведат ремонта чрез други закони.

На въпрос какъв знак би било, ако Конституцията остане отворена, не реформирана, Кънев отговори, че това би било знак, че цялата опозиция в този парламент е национално безотговорна. "Тя е била такава в миналото, но аз вярвам в еволюцията на хората", изрази надеждите си Кънев.

"Една промяна направена с обикновено мнозинство, може да бъде преобърната в следващия парламент, нещо което се е случвало в историята на българската съдебна система за последните 25 години и веднага мога да преброя на ум четири пъти, което е основната причина за крайната нестабилност и корумпираност на системата", обясни още той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.05 2015 в 18:32

Аз съм дядото на спирта...

THE WAAAAAAAAAAAAAAR...

22.05 2015 в 16:52

Spirit, и ти имаш родословно дърво. Хайде да не се заравяме в него, че не знаеш откъде ше изкочи заекът!

22.05 2015 в 15:17

РАДАН КЪНЕВ Е ЕВРЕЙСКО ЛАЙНО. БАБА МУ ПО МАЙЧИНА ЛИНИЯ Е ИЗВЕСТНАТА ПАРТИЗАНКА СОНЯ С ИСТИНСКО ИМЕ СОЛЧИ МОЙС КОРДОВА. 90 % ОТ РОДАТА НА ТОЗИ ЮДЕЙСКИ ПЛАЗМОДИИ СА ИЗРАЕЛСКИ ГРАЖДАНИ И СИ ЖИВУРКАТ В ИЗМИСЛЕНАТА ДЪРЖАВА ИЗРАЕЛ. КАТО ЕВРЕЙН С ХОМОСЕКСУАЛНИ НАКЛОННОСТИ ИЗРОДЧЕТО РАДАНЧО КЪНЕВ МРАЗИ ВСИЧКО РУСКО, БЪЛГАСРСКО И ПРАВОСЛАВНО. НА ТАКЪВ ИЗРОД КАТО РАДАН И ПОДОСТРЕНА ТЕСЛА У КРИВАТА ЧИФУТСКА КРАТУНА МУ Е МАЛКО. А ДОКАТО В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ЩЪКАТ ЕВРЕЙСКИ, ТУРСКИ, АМЕРИКАНСКИ ГНИДИ, ТО БЪЛГАРИЯ НЕ Я ЧАКА НИЩО ДОБРО.


Раданчо да осветли колко нормални българи е изтрепала леля му през м.септември и октомври 1944г. без съд и присъда в Пловдивско.И понеже е гузна и затова е фъснала няколко години по-къдно в Израел.