Кънев призовава РБ да не се договарят с ГЕРБ, а да се включат в кампанията на Трайков

OFFNews 14 октомври 2016 в 16:19 12847 8

Снимка БГНЕС архив

Опасно, срамно и политически недопустимо е Борисов да дестабилизира държавата с предизборна цел. Заплахите срещу политически опоненти, бягството от парламентарен дебат и ограничаването на изборните права на българите в чужбина са свидетелство за недопустима слабост на премиера в кризисна международна обстановка.

Това написа лидерът на ДСБ Радан Кънев с червена удивителна във Фейсбук по повод думите на премиера, че ще каже на реформаторите "довиждане", ако не се държат като част от управляващите.

"Нека Борисов поеме политическата си отговорност и подаде оставка след неизбежната изборна загуба, а не да хвърля държавата в хаос по време на кампания", заявява Кънев.

Той се обръща към колегите от Реформаторския блок: "Партийните лидери и министри да гарантират стабилността и сигурността в страната, като се включат активно в кампанията на Трайчо Трайков, а не в партийни договорки с ГЕРБ. Само изборът на силен и независим десен президент ще предпази държавата и обществото от несигурността и слабостта на премиера и мнозинството", казва Радан Кънев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7506

7

Закривай!!!

18551

5

Нострадамус

14.10 2016 в 17:05

Боко вече търси повод да абдикира от власт защото облаците над сего се сгъстяват. Русия иска МИЛИАРД и СТО милиона до края на годината, ЕС започна да спира крадливите му европроекти, парите в държавата свършват въпреки изтеглените 25 МИЛИАРДА заеми, магарето му Цецка НЯМА да спечели изборите, народа определено започна да негодува от немотията и псевдо-управлението му, ЕС спира евросредствата от 2020г., авторитета му в ЕС и USA рухна след рекета, koйто извърши в полза на Ергодан, мигранти заплашват да залеят България, а тези които са в страната трябва да бъдат настанени в собствени жилища със здравни застраховки, лични лекари и ежемесечни доходи далеч превишаваши средната пенсия за страната и не на последно мясти „личните” му депутати се отвратиха от постоянните простотии, които сътворява ежедневно.

13056

1

Какавидков

14.10 2016 в 16:33

циркаджия