Кънев, Москов и Зеленогорски на крака при Патриотите в парламента

OFFNwes 28 ноември 2014 в 14:46 4886 4

Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, съпредседатели на ПФ.

Здравният министър Петър Москов, съпредседателите на парламентарната група на Реформаторския блок Найден Зеленогорски и Радан Кънев посетиха парламентарната група на Патриотичния фронт в парламента.

Тримата влязоха в стаята на фронта в Народното събрание по днес по обед, докато течеше парламентарния контрол.

Кънев и Зеленогорски обявиха след срещата, че за тях е от ключово значение да получават подкрепа на съпредседателите на Патриотичния фронт Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

Разговорите са трудни, но ще продължат, казаха още Реформаторите.

"Кворумът има значение за управляващите, те да си правят сметката и да си обмислят постъпката, а не да правят глупости и след това да се оправдават. Не можем да отстъпваме постоянно", коментира Валери Симеонов.

Той обяви за пореден път, че във вторник ще имат разширено заседание - коалиционно съвещание, с останалите 12 партии, които ги подкрепят.

"Оттук-нататък ще има решение съответно на политическия съвет на НФСБ, ВМРО и това ще бъде окончателното решение”, обеща Симеонов, който от две седмици ту подкрепя правителството, ту не го подкрепя.

Патриотите първо се разсърдиха на назначението на Орхан Исмаилов от партията на Корман Исмаилов за зам.-министър на отбраната, а после и на избора на Веселин Пенев, също от партията на Исмаилов, за областен управител на София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови