Quantcast

Йордан Бонев: Бойко Борисов ни поръча да кажем, че сме платени от Бареков

OFFNews Последна промяна на 02 февруари 2014 в 18:39 3516 24

Бойко Борисов ни поръча да кажем, че сме платени от Николай Бареков и ни увери, че ще се погрижи да има доказателства.

Това каза  в "Предаването на Карбовски" по TV7 Йордан Бонев, станал популярен като дясната ръка на Бисер Миланов-Петното. Бонев призова Борисов да застане и да му каже в очите, че не го познава. Той обеща, че скоро ще представи и конкретни доказателства за срещата му с бившия премиер, които в момента са предоставени на институциите за разследване.

Като доказателство, че е бил в дома на бившия премиер, Бонев каза, че е впечатлен от ловните трофеи в къщата на Борисов

Бонев каза, че се притеснява за живота си.

Той призна, че през 2012 година е бил член на БСП, но политическата си рутина е получил от младежката организация на ГЕРБ, където също е членувал.

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.02 2014 в 22:53

Не му помогнаха на БъБъ штудентите, обърна се към разни лекета, да подържат искрата на революцията, но чисто в ГЕРБСТАЙЛ и това им начинание се провали.Или цветните революции нямат почва у нас или организаторите са некадърни-за щастие.Дано тоя да има сериозни доказателства, ще бъде интересно.

04.02 2014 в 21:45


Yoanna Kaprandzhieva/in a relationship with Biser Milanov-петното/
January 16

НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ СВОБОДА
Абсолютна манипулация,на Бареков и БТВ. Има план за вкарване в затвора срещу Бисер Миланов.Няма никаква такава среща между Борисов и Миланов.Службите се опитват да вкарат в затвора лидера на НД Свобода.А така инсцинираните атаки от БТВ за заплахи на журналисти е гнусна...

04.02 2014 в 21:40


Yoanna Kaprandzhieva/in a relationship with Biser Milanov-петното/
January 16

НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ СВОБОДА
Абсолютна манипулация,на Бареков и БТВ. Има план за вкарване в затвора срещу Бисер Миланов.Няма никаква такава среща между Борисов и Миланов.Службите се опитват да вкарат в затвора лидера на НД Свобода.А така инсцинираните атаки от БТВ за заплахи на журналисти е гнусна...

03.02 2014 в 14:59

@Мариела
Може би ми убягва разликата между Станишев и Бонев в глобален план:)

03.02 2014 в 14:18

@Мнение от IP

Вие въобще не сте прочели какво съм написала. Кой е Станишев, кой е Бонев. Защо не правите разлика? Станишев дали ни харесва или не е лидер на парламентарно представена партия, така че той не може да не бъде цитиран, но Бонев, кой е? Защо му се разпространяват клеветите. Виждам, че не правите разлика между сериозна и жълта медия, тези, които са ви харесали коментара - също!

03.02 2014 в 10:19

колкото и да е прост боко едва ли е било така както го казва тоя петнист анус хахаха
ма нека се дъвчат.
понеже мустачко се е прицелил в търговската ниша на боко и ще почне едно лайнометание..
в което разбира се барека е по добър

03.02 2014 в 09:57

@Мариела
Ами явно са ни различни разбиранията. Офнюз цитира и Станишев, ама това не значи че не плещи манипулации от сутрин до мрак.Какво значи да вярваш на медия? Офнюз не прави коментар, че да подвежда читателя.И защо трябва да се подценяват четящите новини? Както казва @lazar трябва да сме максимално информирани.

03.02 2014 в 08:59


Този маймуняк- егати неандерталеца! Като го видях и се уверих, че човекът произхожда от маймуната!Прав е бил Дарвин, на аз до днес все таях известно недоверие!

03.02 2014 в 08:54

Тази нимфоманка все много знае! Абе ш---о, при национален референдум няма конституция!Ако резултатът противоречи на конституцията, то последната следва веднага да се промени съгласно референдума!Конституцията е нещо, което се развива и подобрява с цел да отразява правата и задълженията на българите/народа/,а не само мераците и привилегиите на депутатите и на другите безотговорни синекурци!

03.02 2014 в 01:05

Какво пишеше в законите на хан Крум? "Когато някой клевети другиго, да не му се вярва, докато не бъде свързан и разпитан..."