Борисов публикува кореспонденцията си с човека на Петното

ОFFNews 30 януари 2014 в 10:50 5591 9

Част от личните съобщения, разменени между Борисов и Бонев
Част от личните съобщения, разменени между Борисов и Бонев

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на обвиненията, че е предлагал голяма сума пари на движението на Бисер Миланов-Петното, като публикува във фейсбук профила си личната си кореспонденция в Йордан Бонев - активист от движението на Миланов.

В интервю за в. "Галерия" Бонев обвини бившия премиер, че е подкупвал с 500 000 лева Миланов и хората му, за да дискредитират Николай Бареков, като разговорът се е провел в къщата на Борисов в Банкя.

Те ме търсеха, не аз тях, обяви Борисов. Ето какво написа той към публикуваните лични съобщения, разменени между него и Йордан Бонев:

От тези снимки ясно проличава, че този пореден компромат срещу мен е подготвян дълго време. Тези хора, които първо обсаждаха дома ми, после ме търсеха месеци наред. Между другото всекидневно си пиша във Фейсбук с много и най-различни хора, без да ги познавам. Но тъй като очаквах подобен сценарий, затова си пазя цялата кореспонденция от Фейсбук. С тези снимки сега разобличавам поредния опит за дискредитирането ми от най-верните хора на цензурирания. В момента, в който нови 3 милиарда лева излизат от джоба на българите, сме свидетели на поредния опит да се отклони вниманието на хората и да се измести темата чрез една очевидно месеци наред планирана поръчка. Отклоняват вниманието на българите от безпрецедентния скандал как фамилия Станишеви връща пари на Европарламента заради съмнения за далавера; как тихомълком искат да застроят Странджа; как ДПС, БСП и Атака дружно отхвърлиха искането на ГЕРБ за анкетна комисия за Христо Бисеров, който е разследван за корупция и пране на стотици хиляди евра; как държавата се проваля в сектора сигурност; как опорочиха и провалиха избора на главен съдебен инспектор; и как всеки ден им се проваля кворума в парламента и не могат да работят. Освен всичко това, тези хора, които ми приписват, винаги са твърдели, че са свалили ГЕРБ и тогава за цензурираната партия и за Орешарски, който ги приемаше в Министерския съвет, те не бяха криминално проявени.
НО ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ, В КОЙТО СЕ ОБЯСНЯВАМ ПО КОМПРОМАТИ, СВЪРЗАНИ С ЛИЧНИЯ МИ ЖИВОТ И ДОМА МИ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!