Quantcast

Издател и адвокатка станаха депутати вместо Михалевски и Горанов

Нели Чолашка Последна промяна на 26 февруари 2014 в 09:39 3663 5

Заклеха се нови депутати.

Двама нови депутати се заклеха днес на мястото на Владислав Горанов от ГЕРБ и на Димчо Михалевски от БСП.

Горанов напусна групата на ГЕРБ и парламента на 14 февруари  - два дни преди конгреса на ГЕРБ, на който Цветан Цветанов беше преизбран за зам.-председател на ГЕРБ. Сред мотивите му бяха, че липсвала експертност в парламента и че депутатската му заплата е ниска.

Димчо Михалевски почина на 18 февруари след тежки усложнения от бронхопневмония.

На мястото на Владислав Горанов влиза Зоран Рангелов, който се е бил в листите на 24 МИР София. 32-годишният Рангелов е съсобственик на издателска къща "Дъга" с Александър Митов, създадена през 1997 г. и специализирала в издаването на икономическа, юридическа и счетоводна литература.

На на мястото на починалия депутат от левицата в парламента влиза 37-годишната адвокатка Ива Кусева от Поморие, която е била в листите на Коалиция за България в Бургас.

Председателят на парламента обяви официално, че групата на левицата напуска Румен Йончев и става независим депутат.

Той се присъедини към новата партия "България без цензура" на Николай Бареков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.02 2014 в 20:22

До - АТАКА сте се продали на цяло ,няма какво да се местите на вас каквото ви подхвърлят така ще гласувате

26.02 2014 в 12:28

Атака, това не е заслуга на депутатите заради тяхното достойнство, а заради политиката на Атака да се нагажда и да се продава заради властта. Истината е, че тази провалила се власт на 42 НС и Орешарски трябваше да бъде изметена. Но изведнъж от ДПС най-голям враг стана ББ, за което няма никакво обяснение. Защо Волен не скача на Доган за сепаратистките му изказвания, къде ви е национализма? Търгаши, които се продават - това са депутатите от Атака. И не напускат групата, за да не им секне кранчето.

26.02 2014 в 11:26

И аз съм на мнение, че ако хората гласували за конкретния депутат са искали той да е от друга партия, са щели да гласуват за нея. Това е поредното предателство от страна на нашите политици. Единствената последователна в действията си и издържала на такива промени партия е АТАКА. Депутатите на Сидеров, единствени си държат на политическите възгледи и не се местят от едни на други.

26.02 2014 в 09:58

Тука има , тука нЕма : българска обединена !?!

26.02 2014 в 09:52

тея, се местят заместват, преместват ... това е престъпление, промяна на народния вот, ... хората гласували за едно, а после те си правят каквото искат - боклуци