Quantcast

"Истината е, че Бойко Борисов се страхува"

OFFNews Последна промяна на 28 октомври 2014 в 11:37 7728 8

Татяна Дончева

"Истината е, че Бойко Борисов се страхува, ако нещата не тръгнат добре, ако хората го разлюбят – един политик не би трябвало да се страхува от такива неща".

Това каза председателят на "Движение 21" Татяна Дончева пред БНР по повод преговорите за сформиране на ново правителство.

Според Дончева лидерът на ГЕРБ правел странни оферти на другите политически сили от доста време:

"Това прилича на рибата в морето, а те стегнали тигана и запалили печката. "Изчакайте до президентските избори." До тогава има много време. И да кажеш, че искаш догодина сливане на местни избори с парламентарни, пак трябва да имаш предвид, че години наред изборите са били есента, как сега ще ги преместиш през лятото. Нали и до лятото трябва да има правителство с мандат на някоя от политическите сили, което да прави нещо?", каза тя.

Дончева допълни, че цялата предизборна кампания на ГЕРБ е минала под мотото "Плаша ви, че ще отидем веднага на избори, ако не ни дадете достатъчно много".

Тя смята, че проблемът на предстоящата лидерска среща е в "публиката", защото не е възможно толкова дълго време да гледаш "едно и също представление и да не вярваш на очите си и на ушите си", а да вярваш на желанието си нещо да бъде различно.

"Беше повече от ясно, че ГЕРБ не разполага с кадрови потенциал, различен от този, който е имал. Като всички са недоволни, от какво са недоволни", попита лидерът на "Движение 21".

Тя смята, че поведението на ГЕРБ и като опозиция е било "безкрайно деструктивно", а това не е харесвано поведение.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.10 2014 в 18:12

Другарката Дончева май замества Станишката.Мисли че сме забравили поправката,,Ванко 1,,

28.10 2014 в 17:49

Много я харесвах едно време др. Дончева, но напоследък прекалява с тъпите си "разкрития" и пикантни "анализи". Че има ли политик, който да не се страхува от провал? Има ли човек да не се страхува от това? Другарко, харчете си субсидийката и престанете да остроумничите. Не ви се получава вече...

28.10 2014 в 17:00

тинче, някой казвал ли ти е, че... си много проста!

28.10 2014 в 16:36

pensionerkata da ne se pravi na mnogo umna,ami da si pripomni v kvi kashi ni zabarka dokato beshe v upravlenieto na stranata.Boiko ima i podkrepata na Miglena,koiato e edna ot kadarnite ni politici v BG za momenta!

28.10 2014 в 16:34

до Тинчето! По-скоро страшно е за една жена ако ББ я приближи даже! А Дончева, въпреки, че не съм за нейната партия, е готина и интелигентна жена!

28.10 2014 в 14:07

Таня, права си. Ама само донякъде. Дали Борисов го е страх да не се провали като политик не знам. Но съм сигурна, че ако му предложат да легне до теб, ще трепери от страх. И с основание. Толкова смелост от никой мъж не може да се иска.

28.10 2014 в 12:31

На интелигенцията не и пука(народа е безмозъчно стадо),а журналистите са най-мръсната утайка на "нещото" наречено общество.Всъщност идиотския народ роди мутрата Борисов и си го отглежда без да осъзнава какъв чеп го чака.Спомнете си Галиче-в началото се одупваха на Ценко Чоков,а сега са пропищели от него,само че,няма отърване.

28.10 2014 в 11:53

Г-жа Дончева е от "другия" лагер, но не мога да не призная, че е много точна. Едничко нещо не проумявам: как интелигенцията и журналистиката се продаде, за да не се поставят директно тези въпроси пред хората от ГЕРБ.