И Демократична България официално отказа да се среща с Плевнелиев и Паси

OFFNews 22 октомври 2022 в 14:48 4312 4

Росен Плевнелиев и Соломон Паси

Снимка БГНЕС

Соломон Паси и Росен Плевнелиев

Днес е получен официален отказ от "Демократична България" за разговори с контактната група, водена от Росен Плевнелиев и Соломон Паси.

Сформирането на контактната група беше обявена от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов по време на първата му пресконференция след парламентарните избори. Тогава Борисов каза, че в преговорните екипи ще бъдат поканени хора с евроатлантическа репутация, които да преговарят за съставяне на правителство.

Днес в Народното събрание контактната група, водена от Росен Плевнелиев и Соломон Паси, се срещна с представителите на ГЕРБ-СДС и "Български възход".

Както е известно, "Продължаваме Промяната" и "БСП за България" също официално отказаха да водят разговори с Плевнелиев и Паси.

В понеделник предстои среща с ДПС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1730

4

Ivan

29.10 2022 в 19:55

Г-н Плевнелиев, моите уважения към Вас, но просто спрете да обслужвате Банкянския главоч! Той си играе играта, но Вие и г-н Паси, за разлика от него, сте умни, образовани и диалогични люде. Как може, и в името на какво се връзвате на този лумпен и съотборникът му, Румен Радев & Co. в представлението "Сите заедно къде Евразискийя съюз и за карлик Вова"?!?!

1810

1

Maxim

22.10 2022 в 17:18

Тези селски тарикати никой не ги взема на сериозно, както и Мултака. На важното за тях да се показват по медиите и ръсят алабализми. Като ги гледам направо сияят и изпадат в оргазъм който дори не могат да получат с ъпгрейтваните си съпруги.