Христо Иванов: Пеевски като че ли е по-близо до ГЕРБ, отколкото до ДПС

OFFNews 29 ноември 2016 в 18:52 5163 6

Политиците не разкодираха правилно посланията от резултатите от референдума и президентските избори и започнаха пренареждане на столовете около банкетната маса, за да продължи консумацията. В същото време, с привличането на министри като обвиняеми, прокуратурата им показа кой държи най-голямата бухалка в банкетната зала.

Това заяви пред bTV бившият правосъден министър Христо Иванов в коментар за политическата ситуация у нас и повдигнатите обвинения на министрите в оставка Петър Москов и Николай Ненчев. 

По думите му обвиненията срещу министри са демонстрация на сила срещу хора без политически чадър. 

Иванов подчерта, че съмнения за нередности около действията на Николай Ненчев и Петър Москов има от години, но се привлечени като обвиняеми едва сега.

Бившият правосъден министър допълни, че усилието да се създава кабинет в рамките на този парламент или да се разтегли максимално процедурата за служебни правителства е опит за печелене на време.

В ГЕРБ има голяма несигурност, а лидерът на БСП Корнелия Нинова трябва тепърва да разбере колко от БСП е на нейно подчинение и колко на други задкулисни играчи – включително и на Делян Пеевски, коментира още Христо Иванов. 

По думите му ДПС е показало, че не е ударено смъртно от разцеплението около създаването на ДОСТ.

„Има индикации, че Пеевски като че ли вече се движи по-близо до ГЕРБ, отколкото до сараите. Вижте медиите – ДПС подкрепя кандидата на БСП, а медиите на Пеевски продължават да подкрепят Борисов”, каза Иванов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17898

5

кикимора

29.11 2016 в 21:37

Като че ли, бае Ристо, ти си по близко до Прокопиев от колкото до правосъдието.

13604

2

In Trum we trust

29.11 2016 в 19:24

Христо Иванов както и ДС-бе са част от другия клан на олигархията (мафията) - кръга Капитал на олигарха Прокопиев.

Сега им знам дежурните обвиненя а те са, че който е против тях е бил с видиш ли с Пеевски. Демек или заставаме зад олигарха Прокопиев, който по времето на Костов беше назначен за мултимилионер и цялото си състояние направи покрай сделки с държавата или сме зад Пеевски.

Хората са против олигарха Пеевски и против олигарха Прокопиев и двамата са за затвора, както и много други като тях плюс цялата политическа мафия която ги обслужва.

13056

1

Какавидков

29.11 2016 в 19:23

Като че ли Ристу е идиот.