ГЕРБ за санирането: Всичко е наред

OFFNews 23 ноември 2017 в 13:35 4330 1

ГЕРБ няма да подкрепят искането на БСП за създаването на анкетна комисия за националната програма за санирането. Това стана ясно от брифинга на депутата от ГЕРБ Николай Сираков в парламента.

"Целта на комисията е да станат ясни всички обстоятелства, свързвани с критериите и целите на програмата, както и начинът на определяне на цените на строителните дейности, които многократно бяха коригирани", каза по-рано в парламента днес Жельо Бойчев от БСП днес.

Николай Сираков отговори:

"За неголемия ми престой в парламента разбрах, че когато БСП насочат нанякъде вниманието си, това значи, че управляващата коалиция има сериозен успех. И в този случай е така", каза той.

"Програмата за саниране е една от изключително важните за България. Тя има задължителни ефекти като спестените и намалените сметки на гражданите, облагородяването и променянето на облика на градската среда", обясни Сираков.

"Програмата накара хората да се обединят, да се сдружат, към момента има над 6300 сдружения. Хората очакват програмата да продължи", лаконичен бе Сираков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови