ГЕРБ се разграничи от биячите в София Тех Парк

OFFNews 05 август 2020 в 13:59 4699 2

ГЕРБ категорично се разграничава от действията на група провокатори, които предизвикаха сблъсъци на Националната конференция на партията днес, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. 

Членовете и симпатизантите на ГЕРБ през цялото време демонстрираха мирните си намерения и не провокираха агресия.

За съжаление, платени провокатори пробиха охраната на форума и влязоха в пререкания както с членовете на ГЕРБ, така и с протестиращите граждани. Бяха нападнати протестиращи, членове на ГЕРБ и журналисти.

Настояваме разследващите органи да разкрият всички факти и обстоятелства около днешните сблъсъци и виновните да понесат отговорност.

ГЕРБ не е наемала допълнителна охрана за форума. Охраната бе осигурена от „София Тех Парк“, уточняват от партията. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3258

2

Една каза

05.08 2020 в 14:44

Да се направи Протест в София на 08 август в 20.00 часа...Нека всички да излезем пред входовете като при земетресение и да постоим на вън поне 8 минути...Да покажем на мутрите ОБЕДИНЕНИЕ!!!

11300

1

yoghurt

05.08 2020 в 14:35

Тоест, официалната позиция на Партията е, че София Тех Парк е охранявана от бабуни, които никой не знае от къде са дошли? Каква интересна идея, наистина! А тези бабуни защо са в официални костюми, и със скъпите си обивки налагат изведения настрани журналист, докато той е легнал на земята, ккато се вижда на едно от видеата? Групичка от бабуни в сака, нима?

Брех, не вярвах че дузина души на “Орлов мост” са достатъчно представителни за общественото недоволство, но щом такава паника има и сред нискоинтелигентните (които оперират на инстинкт), значи наистина времената се променят и може да дочакаме политик, несвързан с “мултигруп” на Илия Павлов и друготе ДС останки. Ех, кка мечтая да видя Доган, Любен Гоцев, Пеевски, Божков - зад решетките!