ГЕРБ с извънреден брифинг, за да опровергава сутрешно интервю на Нинова

OFFNews 24 юни 2018 в 13:09 7047 1

Снимка архив

Валентин Радев

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев и председателят на правната комисия в Народното събрание Данаил Кирилов от ГЕРБ дадоха извънреден брифинг днес, за да отговорят на думите, казани от лидера на БСП Корнелия Нинова в сутрешния блок на bTV

Тя отправи остри критики към Радев и заяви, че "вътрешният министър изобщо не е на място". Нинова разкритикува също политиката на ГЕРБ и премиера Бойко Борисов относно миграцията и позицията, която ще защитава България на неформалната среща днес

"Подозирам завист и ревност от страна на опозицията, защото се справяме добре с проблема с мигрантите. Бежанските лагери в България са празни и това е в резултат на политиката, която води правителството на ГЕРБ“, беше коментарът на Кирилов, цитиран от "Фокус".

Според него БСП правят "отчаян опит да се изведе истината за мигрантите извън контекста и да се опорочи".

„В политиката и манипулацията на БСП винаги съществува противопоставянето. Да противопоставим чужденците на българската работна ръка. Никой не е проявявал такива идеи“, каза Кирилов.

„Как може да каже Нинова, че ГЕРБ се оттегля от сигурността, като всеки знае, че идваме и създаваме правила. Ако искат да ни критикуват, да го правят, ще ни създават поводи да казваме какво сме направили“, каза от своя страна вътрешният министър Валентин Радев, цитиран от БГНЕС.

„БСП спекулират с предизборните обещания. В управленската ни програма сме записали, че ще назначим 6000 души полицейско присъствие в населените места. Назначени са до момента 1700, от тях по различни причини са напуснали над 600. Така, че в момента в населените места има назначени 1000 души“.

„Към момента МВР е направило 3000 проверки. От 430 получени сигнала, 422 са за нарушение за обществения ред. Тази система работи“, добави още Радев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

1

Стефан

24.06 2018 в 21:47

Другарю полковник, айде да си гледаме АВ-то, а?
Оперативно се осра. Общо щабно се осра. Строево се осра.
Може да си бил бог в АВ-то, не се познаваме, вярвам че си бил много добър. Какво общо имаш с ченгетата, и какво от техния занаят умееш?
А не - ми бегай си, ебем ти заеби!
Или искаш аз - кашикът, да ти стана началник по АВ? И да си туря заместник танкист. Та двамата заедно да сме началници на началникът на АВ.
Звучи, а? И ти звучиш така на онова място.
 
X

Да помогнем на украинските деца!