Фандъкова: Кадиев лъже, основен опонент ми е Мирчев

OFFNews 16 септември 2015 в 08:45 1872 7

Основният опонент в кметстката надпревара в София ми е кандидатът на БСП Михаил Мирчев, заяви столичният градоначалник Йорданка Фандъкова по Нова тв.

Кметът на София нарече "лъжа" думите на подкрепения от АБВ за поста й Георги Кадиев, че, ако се въведе до 2% допълнителен данък върху 10-те % плосък, 173 млн. в столична община ще отидат за "Котараците". Фандъкова настоя всеки, който има данни за корупция в общината, да се обръща към нея. "Аз съм първият човек, който назначава проверка", категорична бе Фандъкова, която припомно, че по време на мандата й бяха отстранени два районни кмета. 

Идеята на сдружението на общините, която подкрепям, е част от досегашния данък да се отдели за общините, предложението за допълнителен тепърва ще се обсъжда, обясни Фандъкова. 

Фирмите-изпълнители по отделните проекти за ремонтни дейности в София покриват всички разходи при евентуални забележки по извършената работа. Те плащат за щетите както по време на самия ремонт, така и в рамките на гаранционния срок, обясни още Фандъкова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!