Quantcast

Фандъкова изпрати съболезнователно писмо до кмета на Брюксел

OFFNews Последна промяна на 22 март 2016 в 14:12 1945 1

„От свое име и от името на гражданите на София изказвам искрени съболезнования на семействата и близките на жертвите и на ранените при терористичните атаки в Брюксел.”

Това се казва в съболезнователно писмо на кмета на София Йорданка Фандъкова, изпратено до кмета на Брюксел Иван Майор. В писмото се посочва още:

„Атентатите в Брюксел са атентати срещу цяла Европа и европейските ценности, на които се гради нашият съюз. Убийството на десетки невинни граждани трябва да получи нашия общ твърд отговор. Уверена съм, че в този тежък момент за Вас и жителите на Брюксел, ще намерите сили да продължите да бъдете сърцето на Европа, в което винаги сме били добре дошли.“. 

В последните месеци в София се вземат необходимите мерките за сигурност. Съдействаме напълно на СДВР и МВР за проверки и реакция. В последните дни в София службите реагираха на няколко сигнала за изоставен багаж. Това предизвиква кратковременни затруднения за хората, но първата ни задача е сигурността на гражданите. Метрото е стратегически обект с необходимите мерки за сигурност, като предстоят и учения в реална ситуация. Повишено е вниманието и на всички шофьори на градския транспорт, написа Фандъкова на страницата си във фейсбук. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.03 2016 в 19:03

НЕКА ФАНДЪКОВА ДОБРЕ СИ ПОМИСЛИ ЩЕ РАЗРЕШИ ЛИ ДА СЕ СТРОИ ДЖАМИЯ, ЗАЩОТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ВИЖДА, КАКВИ ГИ ВЪРШАТ ИСЛЯМИСТИТЕ И МЮСЮЛМАНИТЕ.