ДПС сравни Валери Симеонов с Хитлер

OFFNews Последна промяна на 31 май 2017 в 11:48 3332 16

"Днес място във властта имат лица, които в програмата си обещават разбиване на циганските гета и турскоговорящите региони, както и да се подпомага доброволното ограничаване на раждаемостта за тези региони чрез безплатно предлагане на противозачатъчни средства и гинекологична помощ".

Това обяви от парламентарната трибуна лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, който прочете декларация по повод майските събития от Възродителния процес. В нея той припомни какво се е случвало с турците и за смяната на имената им.

След декларацията Карадайъ продължи с критика към Обединени патриоти и по-точно вицепремиера Валери Симеонов, като сравни изказванията му с тези на Хитлер.

„Под тези обещания седи подписът на сегашния председател на Съвета по етнически и демографски въпроси-цинизъм“, каза Карадайъ. Той избрoи и други действия на Обединени патриоти, като даде за пример снимките с нацистки поздрави на представители на Патриотите.

"Ние от ДПС искаме стабилност и сигурност на държавата, а не на властта. Искаме сигурност за всички български граждани, а не на отряд шегобийци. Искаме демократично управление на страната, а не имитация и зле прикривана жажда за власт и привилегии", каза лидерът на партията. 

От трибуната депутатът от Обединени патриоти Искрен Веселинов му отговори, че българите са най-нещастните и най-бързо изчезващите, благодарение и на ДПС, които са управлявали през повече от половината време.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9780

16

Перко

31.05 2017 в 22:05

И мен ми се струва, че е от преводача. Сравнението е неуместно, защото Xитлер е бил лидер, успял да ошашка с простотиите си Германия и света. Пък Валерко е жалка работа. Не му искайте оставката. На този пост дето го сложи Бойко е по-малко вреден :)

12009

14

Nik68

31.05 2017 в 16:01

Сигурно ли е че това е казал г-н Карадайъ... Защото на него трудно му се разбира какво говори.

25215

8

Лопе де Вега

31.05 2017 в 13:12

Голям и незаслужен комплимент. Този дребен тарикат с мишето лице не става за Хитлер. Най-много за селско фюрерче с телевизия.

Поздрав!