ДПС се събира заради критиките на Доган към рожденика Местан

OFFNews 24 декември 2015 в 07:22 4715 2

Снимка Архив

Централният съвет на ДПС се събира днес, навръх рождения ден на лидера си Лютви Местан. Заседанието ще бъде от 13 часа, мястото се уточнява, съобщи говорителят на движението Велислава Кръстева. Дневният ред на форума също не е ясен, очаква се смяната на Лютви Местан. 

Заседанията са след речта на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, в която той остро разкритикува лидера на партията Лютви Местан, заради протурската му декларация, прочетена от парламентарната трибуна ден след като на 24 ноември край турско-сирийската граница беше свален руски бомбардировач.

През целия ден вчера няколко информационни сайта твърдяха, че Лютви Местан е в турското посолство, където е занесъл документи. Пресцентърът на ДПС не опроверга информацията. Ден по-рано в Twitter турският посланик Сюлейман Гьокче пусна снимка с Местан с обяснението, че е поздравил политика за рождения му ден. 

Вчера се появи информация, че лидерът на движението е в турското посолство и не е излизал от него, от мисията отказаха коментар. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!