ДПС поиска предсрочни избори

ОFFNews 22 април 2016 в 19:37 4436 3

Митхат Метин.

"ДПС ще направи всичко възможно да има предсрочни избори", заяви пред "Фокус" депутатът от ДПС Митхат Метин, който допълни, че промените в Изборния кодекс са насочени срещу партията му.

„Спомнете си външния заем, който България взе, от порядъка на 18 млрд. Спомнете си отношението на ПФ и РБ спрямо бюджета. Само тези два примера са достатъчни, за да ни наведат на мисълта, че това е коалиция по интереси. Аз не завиждам на основния политически субект в лицето на ГЕРБ, защото всичко това, което се случи днес, беше следствие от присъствието на премиера в НС“, смята той.

Според него във властта ще започне извиване на ръце и ще навлезем в период на безвремие и в крайна сметка коалицията ще се разпадне. 

ДПС ще инициира подписка за образуване на конституционно дело относно промените в Изборния кодекс, защото задължителното гласуване нарушава основни конституционни права на гражданите. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12614

3

rosko1306

23.04 2016 в 02:20

Да бе, гласуват с ГЕРП редовно, после се правят на девици. И недоволни, едва ли не. Напълно ги устройва Изборния кодекс. И той е повече техен, колкото на на ГЕРП, които си свалят гащите на сараите чрез Цвинокио. Гответе се за Слави, мили мои. Това с келявия изборен кодекс ще го доведе на власт, щото Бате само за едно е прав - много прост народ има!

12884

2

Nimart

22.04 2016 в 23:28

И тези огладняха!
 
X

Да помогнем на украинските деца!