Дончева призова ДСБ заедно да отстранят мафията от властта по сценария от 1996 г.

Симона Костадинова Последна промяна на 13 март 2016 в 15:09 8764 25

Да обединим усилията си в отстраняването на мутрите и мафията от властта. Обръщането на палачинката трябва да е по сценария от 1996-1997 г.

С тези думи лидерът на Движение 21 Татяна Дончева се обърна към делегатите на Национално събрание на ДСБ, което се провежда в НДК.

От трибуната тя подчерта, че първият ляв политик, който присъства на форум на крайната десница. По думите ѝ левицата и десницата трябва да се уважават, както тя и Кънев.

"ГЕРБ са заели огромна част от дясното, не като умове и сърца, но като активни хора конформисти-брутални, прости, нахални, които се бутат, но са добре организирани и ефективни. Какво значение, че за вас гласуват софийският елит и хайлайф?", каза Дончева пред делегатите на ДСБ.

По думите ѝ ДСБ са позволили на ГЕРБ да заеме централно място на българската десница, където "някога бяхте вие".

Тя беше категорична, че страната е била дадена на мутрите и мафията. "Висшата номенклатура ни поднесе това сериозно предизвикателство - натресе на върха на държавата своите охранители, помощен персонал и прислуга", заяви Дончева.

Според нея трябва да се търси широка платформа, за да може тези мутри да бъдат отстранени от властта и това трябва да продължи, докато политическият живот не се нормализира. 

"Изправени сме пред това да няма нужда от избори, защото няма значение кой за кого е гласувал. Важно е кой какво е записал в протокола. Трябва да се обединим и да променим това", коментира още Татяна Дончева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.03 2016 в 12:05

Тоя Рамадан, хептен обърна ориентацията! Първо резбата, а сега и политическата посока!!! Той ментора му, Черното Куче от Драгалевци си е жив комуняга та какво ли му се учудвам. Хайде сега гласувайте за дясно-лявоТО ДСБ

14.03 2016 в 05:12

Отсега нататък, до изборите, в резултатите на всички политически анкети, допитвания и прочие, тази другарка от
Тревненския партизански балкан ще ни я пробутват като бонус.

14.03 2016 в 04:54

Това, което е в България и някои наричат демокрация, всъщност е диктатура на адвокатурата - празнословие, демагогия, клевети, интриги, компромати, престъпления, безнаказаност,фалшиво законодателство и закономерно последни в Европа, това е днес България. Ще започнем да се оправяме едва когато 'адвокат' стане мръсна дума.

14.03 2016 в 04:17

ШЕХАРАЗАДА ДОНЧЕВА ПРИЗОВА:
"ПРИКАЗКИ ОТ ХИЛЯДА И ЕДНА НОЩ" ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДО ПРИПАДЪК, ДО ИЗНЕМОГА...ДО "ПРИКАЗКИ ОТ 25 ГОДИНИ И ЗА ОЩЕ ТОЛКОЗ НАЙ МАЛКО"

ЗАСПАЛИТЕ ДА СЪБУДЯТ БУДНИТЕ - v.2.1. С МНОГО БЪГОВЕ!!

И...КАК ТЪЙ МИНА БЕЗ "ВРАЗУМЛЕНИЕ", "ЕДИНЕНИЕ", "ПРОБУЖДЕНИЕ" И ДРУГИ ЛАФОВЕ С ВЪЗРОЖДЕНСКО-УМИЛИТЕЛЕН И ЛИЦЕМЕРНО-ПРЕЛЪСТИТЕЛЕН ОТЕНЪК, ДА ЕБА И КУРВИТЕ ПРОДУХАНИ!

14.03 2016 в 02:34

Prava e,no Ne izreche Edno ime...kaji be mome Boiko mutrov e it pomoshtniat personal...

14.03 2016 в 00:03

Бандити от вси банди обединявайте се!

Както е казал народния гении "Във всеки дом добитък."

13.03 2016 в 23:39

Комсомолски секретари на власт като Виденов и Костов повече не ни трябват. Дончева тоже. Дончева кого обслужва.

13.03 2016 в 20:13

Изправени сме пред това да няма нужда от избори, защото няма значение кой за кого е гласувал. Важно е кой какво е записал в протокола. Трябва да се обединим и да променим това", коментира още Татяна Дончева.

13.03 2016 в 20:03

Всичко е много логично. Адвокатката на престъпните корпорации и на престъпниците е съвсем редно в политиката да е адвокат на една шизофренична джобна партийка, която на политическата сцена прави неща, еквивалентни на това, което прави една престъпна група в икономиката.

13.03 2016 в 19:51

Подкрепям ги! Предпочитам Дончева и Кънев ,пред Биботко и Миков! Обаче очаквах от ДСБ оттегляне от РБ! Морал и принципи там няма.