Quantcast

Дончева: Зъболекарят на Борисов разпределя ли обществени поръчки?

OFFNews Последна промяна на 17 февруари 2016 в 10:36 5604 7

Снимка БГНЕС

Къде в строителния бизнес се намира зъболекарят на министър председателя? Трябва да се провери има ли той особена роля в разпределянето на обществените поръчки. 

Това препоръча лидерът на Движение 21 Татяна Дончева по бТВ. Управлението не може да бъде раздавано по обществени поръчки по усмотрение. Не е работа на един министър-председател по свое усмотрение да казва: „това го спирам, това съм разпоредил, заяви тя. 

Дончева препоръча да се провери верен ли е слухът, че във всяко министерство и всяка агенция е назначен по един човек, който да докладва за обществените поръчки и да кара поставени лица да кандидатстват. 

Тя призова министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова да подаде оставка. 

Според лидера на „Движение 21” предсрочни парламентарни избори не са изключени предвид нервните реакции на Бойко Борисов напоследък. На въпроса дали ще се кандидатира на президентските избори тази година Татяна Дончева отговори: „Има възможност да се кандидатирам, но още е рано.”

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.02 2016 в 14:35

Адвокатката на Мултигруп и организираната престъпност и поправката Ванко 1,изведнъж го удари наморал!

17.02 2016 в 13:54

Червено-цикламата Дончева е толкова проста, че не можа за толкова години в София, да се научи като публична личност, да говори на ЛИТЕРАТУРЕН, български език.

Дебела, тъпа селянка е, затова си говори просташки диалектно!

17.02 2016 в 12:51

Тролът на герп anton с новите си два профила какавидков и моцарт

17.02 2016 в 12:37

Тази госпожа упорито се опитва да седне отново да управлява , че по време на престоя си в БСП не успя да се наяде добре, въпреки , че като я гледам и тя се е освинила . От сигурен източник знам , че на един коктейл в родния и град Трявна , където са се събрали колегията на адвокатите , е казала в прав текст , че ако хората разберат какво са правили зад гърбовете им , ще ги линчуват !!!
Дали е права относно Борисов и неговите шмекерии не е от значение , понеже тези неща които говори ги знаят и уличните кучета .
Интересното в случая е , че щом тя знае , че Борисов има поставени лица в агенциите , явно и тя има такива .
Всички сте за въжето , и се надявам да доживея да ви видя увиснали , но не в затвора , не заслужавате и една стотинка издръжка от държавата , ще прежалим по някой лев за въже ......

17.02 2016 в 12:07

Интригантка.

17.02 2016 в 11:34

Какавидков- леке си, няма никакво съмнение!А много вероятно и невероятно тъп, щото много ти личи, че си герберуга. Герберугите мой човек, са природно тъпи индивиди!

17.02 2016 в 11:01

Кьорфишеци и дъх на спарено от тихата спалня