Доган поиска свобода от своите на рождения си ден

Пеевски дошъл за кратко на купона в сараите

OFFNews 30 март 2016 в 11:57 5262 12

ДПС не е в криза, затова няма да се върна като оперативен председател на партията. Това е заявил почетният председател Ахмед Доган пред гостите на 62-ия си рожден ден снощи, съобщи Дневник. 

30 години се борих за вашата свобода, сега вие ми я осигурете, казал още Сокола в кратката си реч към своите. Вие сте на ход, обявил Доган, но предупредил, че няма да бъде само съзерцател.  Още в началото на словото си Сокола заявил, че няма да говори за политика, защото "някой сигурно пак записва", намеквайки за "изтичането на информация" от новогодишния купон на ДПС. 

Всички структури на партията - без тази в Габрово, не номинираха нов лидер на ДПС за конгреса на 24 април, а обявиха Доган за незаменим. До средата на април се очаква да се събере т.нар. председателски съвет на ДПС - тясното партийно ръководство и местните председатели, на който да се реши кой да бъде предложен за наследник на изключения Лютви Местан. 

На празненството дошъл за кратко и депутатът от ДПС Делян Пеевски. Термовизьор пък бил подаръкът за рожденика от парламентарната група на ДПС. Депутатите до последно умуваха какво да дарят на лидера си, след като се провалил планът им да внесат орел от чужбина, твърди Дневник.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!