Quantcast

Димитър Луджев: Станишев и Доган поискаха Пеевски за шеф на ДАНС

ОFFNews Последна промяна на 08 февруари 2015 в 13:11 29937 10

Димитър Луджев

Пламен Орешарски страдаше за номинацията на Делян Пеевски за председател на ДАНС, но се знае кой я поиска – Сергей Станишев и Ахмед Доган.

Това заяви депутатът във Великото народно събрание и бивш министър на отбраната Димитър Луджев пред bTV.

Според Луджев на Орешарски не достигнал характер, за да противостои на партийните интереси.

"Казах на Орешарски, че трябва да направи радикални реформи в публичния сектор, защото той се оплакваше през цялото време колко е корумпирана държавата", каза още Луджев.

Той почете и първия демократично избран президент Желю Желев, който почина на 30 януари, с думите:

"Желев принадлежи към една много рядка порода хора - човек с мисия. Аз така ще го запомня, той беше един дребен, жилав енергичен човек. Непрекъснато ходеше наляво надясно, срещаше се с хора. Желев вярваше в мирната революция, а това не се хареса на така наречената "нова вълна седесари", защото за тях това беше предателство на синята идея".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.02 2015 в 11:35

Луджееееев, тебе пък КОЙ те изтупа от нафталина? Да беха поне ти сменили и скрипта, но не! Едно си Джаба знае, едно си бае вече 30-ина години ще станат ..

09.02 2015 в 19:29

Бе направо ми се къса сърцето

09.02 2015 в 15:44

Самият Орешарски се оказа доста корумпиран и взе доста милиони за това да е послушен! Потвърдено от ДПС!!!!

09.02 2015 в 12:36

Червен боклук!

09.02 2015 в 12:02

Луджев беше онзи политик от дясно, който
за малко ПРЪВ ДА ОСЪЩЕСТВИ МОДЕЛА "КОЙ". Когато падна правителството на Беров, той се разтърча събра от кол и въже колеги и приятели в един проекто-кабинет, кой паракомунист, който полуседасар т. е. полудесен, кой кариерист, едно повторение на нравствения облик на кабинета Беров, влезе в преговори с Нора Ананиева от БСП и други важни лица от тази партия с ДПС и конкретно с Доган, ЗА ДА ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА НА БСП И ДПС ЗА ТОЗИ КАБИНЕТ. Но Норчето му каза- няма да го бъде и така той не събра подкрепа нито от десни нито от леви и се отказа.

08.02 2015 в 18:43

Пеевски е "човека" на Москва. За това всички ги тресе зверски страх от него, за това всички закони се променят моментално в негова полза, затова така успешно върви сътрудничеството на ВТБ с Булгартабак, Виваком, КТБ, ЮП итнт.
Всички останали руски шпиони, рубладжии, безродници и всякакви такива отрепки(царчето, сергей димитриевич, доган, бойку, болен, списъкът е твърде дълъг) безусловно го подкрепят.

08.02 2015 в 18:19

като нищо номинирането на професионалната свиня може да е серГейска работа ....

това гнусно номиниране някак си много приляга и на двамата поотделно и заедно ....

ако човек им е наблюдавал развитието и на гея и агента владко зидаров нещата си пасват ...

08.02 2015 в 18:00

Орешарски страдал за номинацията на Пеевски...Мъченик. Защо не се отърва от това страдание навреме? А по-интересно е как Луджев си представя противостоенето на партийните интереси на партиите, които са те предложили за премиер. Това е доста шизофренична представа за политиката и институциите. Като не ти харесват партийните интереси на тези партии защо си техен премиер?!

08.02 2015 в 16:57

То пък все едно сега не я ръководи Пеевски тази безсмислена служба на заплатаджии...

08.02 2015 в 15:05

Димитър Луджев успя да осребри всичко, до което се докосна. Проблемът е, че и когато някой ти плаща, трябва да проявяваш стил. Иначе оставаш в историята с "риформа" и с..."наздраве, г-н министър"! Публична тайна е, че Луджев се въртеше около Орешарски, но нещо не му се получи. Чух сутринта, че той бил най-силната личност през 1992 г.!? Дано Господ ни прости на всички - и на грешните, и на смешните. Ние, които помним, няма да си мълчим! Като за начало имаше едно ОНС, което се нуждае от анализ. Подозирам, че то е един от първите модели, изфабрикувани от задкулисието. Идва време да се говори...........