Депутатът Недялко Славов: Защо Васил Иванов вади стари данни сега?

OFFNews 20 април 2017 в 12:48 12868 15

Депутатът от ГЕРБ Недялко Славов - замесен в обвиненията за цензура от напусналия Нова тв журналист Васил Иванов като девер на шефката му Дарина Сарелска, заяви, че не се притеснява от изнесените данни. 

Славов написа на страницата си във фейсбук: 

По повод абсурдната ситуация, в която бях замесен, считам за редно да внеса малко яснота!
Не виждам от какво да се притеснявам, нито от изнесените данни, нито от роднинските си връзки!

С Дарина Сарелска сме близки, с брат ми са заедно още от ученическите им години, много преди тя да е журналист, или аз политик! Всеки от нас има своя професионален път и развитие, но никога до момента не е имало взаимно вмешателство в работата ни, нито аз да се меся в нейната, нито тя в моята!

Всъщност роднинската ни връзка е известна в родния ни Златоград, сега просто стана достояние на цяла България!

Абсурдно е да се търси всякакво влияние по тази линия и изнесените твърдения в тази посока са неверни! Никога не съм бил проводник на какъвто и да е натиск върху журналисти и медии!

По повод обществената поръчка, която се цитира, дружеството, което съм управлявал я печели след проведена законна процедура! В нея участват още пет фирми и никоя от тях не е обжалвала! По времето на изпълнението на договора аз не съм заемал политическа позиция, не съм бил нито депутат, нито областен управител, нещо повече ГЕРБ не управлява страната в този период! Няма какъвто и да е конфликт на интереси! Информацията за този договор е публична и тя може да се намери и на сайта на общината и е известна от 2014 година! Защо се вади точно сега е въпрос, върху който разсъждавам и имам своите тези, но следим развоя на събитията! 

Но да се атакува семейството ни по този начин не е приятно! Снимките, които се показаха са от профила ми във Фейсбук! Не смятам, че човек трябва да обяснява за роднините си, но аз се гордея с близките си и семейството си!

Заедно ще удържим и на това изпитание!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17156

15

aviatora

20.04 2017 в 18:25

Защото ставаш народен представител бе овчоооо...На прокурор задължително трябва да те дадат!!! И лустрация за такива като вас!!!

17439

14

мнение от IP

20.04 2017 в 16:41

Както казва Цветанов ние сме малка държава и всички се познаваме и сме роднини. Просто сме много мнителни..В България няма обществена поръчка, която да не е спечелена след законна процедура. Виновен ли е човекът, че:
1. Кметът му е кум.
2. Обществената поръчка е за под 60000 лв.и няма търг.
3. Тя е за "мониторинг и контрол и последваща оценка при използване на конкретни политики от общинската администрация и обществено конслутиране на политики?
М! Виновен ли е? Ей, че лоши хора сме....

42249

13

Denis Rizanov

20.04 2017 в 16:24

А най-големият т@шак е, че в това оод-енце с гръмко име "еко продект нам какво си там" ООД дял е имала и община Златоград от 2003 та чак до 2010г.

http://ow.ly/x9vx30b10RK

42249

12

Denis Rizanov

20.04 2017 в 16:19

И коя е тази яка и голяма фирма с контракти за по милион лева на месец, за да си позволи да наеме специално "финансов анализатор" да следи борсовите котировки?
Коя?
"Финансов анализатор във фирма”Родопи Еко Проджектс” ООД."
Четем нататък:
Основна дейност
Добив на метални руди
Производство на електричество от водна енергия.

Отиваме в архива на НС и какво виждаме там?
Ми чи той нидялку, освен съгласен с партията (НИТО ЕДИН ПЪТ НЕ Е ГЛАСУВАЛ ПРОТИВ предложение на собствената си парламентарна група!) е бил и "роб на мълчанието". Имал е само едно питане (услужливо уточнение към Добрев) и един път е бил законовносител.
На какъв закон?
Еми как на какъв!?
Име на законопроекта
Законопроект за изменение и допълнение на Закона за енергията от възобновяеми източници
Сигнатура
154-01-108
Дата на постъпване
07/12/2011
Сесия
Седма сесия

нидялку в чист вид. гербер 102%! финансов анализатор в рудодобивна компания с основна дейност производство на ток от възобновяеми енергийни източници.
:)


42249

11

Denis Rizanov

20.04 2017 в 16:01

Иначе виж този... депутат как е представен на корпоративната партийна страница:

Недялко Живков Славов
Дата на раждане: 16.07.1973 г.
Професия: Икономист
Народен представител в 41-то Народно събрание. Бил е финансов анализатор в рудодобивна фирма. Бил е общински съветник в Община Златоград и зам.-областен управител на Област Смолян. Общински ръководител на ПП ГЕРБ – Златоград.

Чакай да го изкарам най-главното:

ФИНАНСОВ АНАЛИЗАТОР В РУДОДОБИВНА ФИРМА.

Тей това е най-голямата му реализация в живота.

42249

10

Denis Rizanov

20.04 2017 в 15:59

все по-широко навлиза щафетата на хора с протекции да бъдат назначавани и в аутсорсинговите фирми.

С риск да те разочаровам ще ти кажа, че тези "фирми" никога не са ме интересували. И като цяло смятам, че те НЕ допринасят с нещо СЪЩЕСТВЕНО за БВП на страната ни.

26179

9

ELPIDA

20.04 2017 в 15:53

Denis,наблюдава се и друга неприятна тенденция-все по-широко навлиза щафетата на хора с протекции да бъдат назначавани и в аутсорсинговите фирми.Поставят ги на възлови позиции заради владеенето на чужд език без да са професионалисти в областта на счетоводството и финансите.Някои от тях даже и не притежават ценз.Редовите изпълнители,макар и владеещи език, и добри професионалисти ги накъсват от бачкане.Вярно, че заплащането е по-високо от българските компании, но работната атмосфера е крайно негативна.

9023

8

Peter Pan

20.04 2017 в 15:17

Е на това му викам обществена поръчка за 57000лв:

1.Разработка и въвеждане на правила и методика за мониторинг, контрол и последяваща оценка
при изпълнение на конкретни политики от общинската администрация.
...
6.Обществено консултиране на политики.


Човека си е експерт, спор няма. Разбира ги тия работи.
И кмета не го е избрал щото му е кум. Как може някой да се съмнява. Чист като сълза.

42249

7

Denis Rizanov

20.04 2017 в 15:01

Понеже съм Тома Неверний, и моето мнение е като това на Boa.

ELPIDA, аз също съм "неверний" и макар да не споделям напълно мнението на Боа, също съм в тази посока.
Аз смятам, че тази пача е същата като онзи мазен главоч с тефчерто. Само че е по-отракана, комбинативна, комуникативна и има повече опит в работата с хора. Но в съществото си и двамата са просто проксита за скрито провеждане на определена политика, така че главните заповедници да останат доволни и в сянка.

42249

6

Denis Rizanov

20.04 2017 в 15:00

Понеже съм Тома Неверний, и моето мнение е като това на Boa.

ELPIDA, аз също съм "неверний" и макар да не споделям напълно мнението на Боа, също съм в тази посока.
Аз смятам, че тази пача е същата като онзи мазен главоч с тефчерто. Само че е по-отракана, комбинативна, комуникативна и има повече опит в работата с хора. Но в съществото си и двамата са просто проксита за скрито провеждане на определена политика, така че главните заповедници да останат доволни и в сянка.