Четин Казак бил само номиниран, Доган ще каже кой да е лидер на ДПС

OFFNews Последна промяна на 09 март 2016 в 09:12 1740 1

Снимка бТВ

Единственият и незаменим лидер на ДПС е д-р Ахмед Доган. Решението кой да стане председател на партията трябва да бъде съгласувано с него. 

Това каза Четин Казак, съпредседател и първи номиниран за поста председател на ДПС, по bTV. По думите му неговата номинация е хронологическа, тъй като началото на конференциите на партията е дадено в неговия район – Габрово. „Апелирам този факт да не се преекспонира, предстоят още 28 области, 28 конференции”, допълни Казак.

„В крайна сметка националната конференция на 24 април ще избере новия председател на партията”, допълни Казак.

„Не чувстваме никакви заплахи от инициативата ДОСТ”, заяви Четин Казак по повод новия политически проект на бившия председател на ДПС Лютви Местан. „Ние се нагледахме на много опити за създаване на партии-двойници, на партии, които мимикрират, имитират ДПС, мъчат се да се превърнат в алтернатива. Тези опити са се увенчавали с неуспех, това е поредният такъв опит”, допълни още Казак по повод новия политически проект на Местан.

„Всички сме свидетели как едни коалиционни партньори рекетират други”, смята Четин Казак. По думите му ако нестабилността на управляващата коалиция и раздорите в нея продължат, могат да се очакват предсрочни парламентарни избори. „Сегашното управление издава много тревожни сигнали за непоследователност, нестабилност, стопират се важни проекти, алчността на някои от партньорите води до подобни раздори”, допълни Казак.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.03 2016 в 10:21

Ко стаа тука ве?
Как Доган бе?!
Нали Владо Зидаров управляваше това ЗДДЗ?