Четин Казак номиниран за лидер на ДПС

OFFNews Последна промяна на 08 март 2016 в 07:54 2245 2

Депутатът Четин Казак е номиниран за председател на ДПС на проведено в края на минала седмица събрание на структурите от област Габрово.

По думите на Ердоан Узунов, областен председател на партията, Казак има потенциал да спечели подкрепата на делегати от други региони, които биха гласували за него на предстоящия национален форум, съобщи Дарик. 

"Четин Казак е амбициозен и няма притеснения да отиде в лагера на опонента, за да получи подкрепа за дадена инициатива. В неговите приемни като народен представител идват хора с различна политическа ориентация и той откликва", коментира Узунов пред Дарик.

Според него Четин Казак е личност, която обединява и притежава качествата, необходими за председателското място в третата по големина партия в страната.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.03 2016 в 14:01

В Габрово ДПС получи "инжекция" от гласове, разпределени от избирателни секции в чужбина. Реално избирателите им тук сигурно са под 1% от всички. Омерзен съм от политическите игри, благодарение на които ДПС има депутат от моя град.
Господинът е част от схемата на ДПС да се промъква полека в управлението на области, където няма никаква реална подкрепа. Следва овладяване на инситуции и парични потоци, и областта пада в лапите им...

08.03 2016 в 09:38

Не лъжете ,че няма коментари де-родолюбци!