БСП - София прие оставките на ръководството си

OFFNews Последна промяна на 10 ноември 2015 в 10:31 3941 6

Пленум на столичните социалисти прие оставките на ръководството си след местния вот в София. Председателят на Градския съвет Калоян Паргов трябва да предложи нов състав на Изпълнителното бюро. 

След 3-часова дискусия, на която е присъствал и лидерът на БСП Михаил Миков, форумът на БСП-София е решил още: предлага на Националния съвет да вземе решение за незабавно стартиране на отчетно-изборна кампания в партията. 

Градският съвет на БСП – София възлага на председателя на столичната организация на следващото заседания на съвета, да предложи състав и структура на работна група, която да подпомогне отчетно-изборния цикъл и да предложи нов модел на организационна функционалност на организацията, съобщиха от БСП-София. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.11 2015 в 14:45

Добре, казваш че не съм прав. Дай ми ФАКТИ с цифри и доказателства че не съм прав??? Прост въпрос- какво за теб е ляво и какво дясно. Да видим, дали въобще разграничаваш какво е ляво и дясно СПОРЕД световните правила и норми. Друго, според теб по света царува,а и в България, една средна класа и богатство. Че всички са щастливи и доволни от десните политики?? Че няма икономически колапс през 2008-2009??? Че около 3-4 процента от света са свръх богати, а средната класа намалява, за сметка на много бедните??? Дай ми факти че не съ прав. Не ми излизайте с тъпи лозунги за това че съм популист, с клишета говоря и че не е вярно. ИСКАМ факти че не съм прав. И да те попитам, каква заплата имаш. За да ти кажа каква заплата имам аз и моите родители.

10.11 2015 в 14:01

Atanas, събуди се и свали червените очила - лявото е мъртво. И в България, а и по света.

То отдавна се превърна в анахронизъм. Просто ен може да правиш модерна политика с реторика от първата половина на 20-ти век. Не става.

10.11 2015 в 12:46

Уеуе, мауе!

10.11 2015 в 12:17

Всъщност, вие не осъзнавате какво скоро ще се случи в България, но и в Европа и по света. Да, проблемите на партии като БСП и всички социал-демократически нейни сестри е именно организационен, както и ИДЕЕН. Ако малко от малко се поогледате извън офисите си, жилищата и телефоните, ще видите милиарди БЕДНИ и живеещи под прага на бедността. За България просто да не говоря. Оооо, повярвайте ми, тези ,,маси" може да не гласуват, да не подкрепят БСП ( и то има причини), но повярвайте ми ЛЯВОТО, както и идеите започват да набират огромно мнозинство, но не само в България, а и по света. Това не се вижда, понеже ЛЕВИ партии и идеи, не се допускат до властта нито в Европа, нито никъде. И поради това изглежда че хората ,,обичат" и гласуват за десни и за социал-демократи. Но ако бегло погледнете света и България ще видите че едно 50 и повече процента от населението на света и в България НЕ ГЛАСУВАТ или не виждат за кого. А направете си вие изводите. Ако БСП успее, наистина да реализира най-накрая лявото си виждане, то резултатите може да изненадат много хора. Но за целта ще трябва определени кръгове в страната да бъдат ,,ощетени"

10.11 2015 в 11:47

За какво си губят времето да разтягат соц-локуми, като на априлски пленум? Така или иначе, вече са ходеща история, просто не го осъзнават.

10.11 2015 в 11:08

Хахаха, тия обаче май наистина си вярват, че огранизационни проблеми са виновни за положението на БСП.