БСП: ГЕРБ създават тоталитарна държава, силовите институции се използват за удар върху опонента

OFFNews 25 януари 2019 в 10:06 1747 1

"ГЕРБ, в опит да се спасят, създават тоталитарна държава, в която силовите институции се използват за удар върху опонента. Те не се използват за разкриване на реални престъпления", коментира в партийната БСТВ депутатът от "БСП за България" Стоян Мирчев.

"Елена Йончева е репортер и разследващ журналист. Виждали сме я в най-критичните точки на планетата. През последните две години, с доказателства, показа проблема с граничната ограда, направи разкритието за урана във водата в Хасково, "кумгейт" с Делян Добрев. Тя осъди Бойко Борисов и неговото голямо его не може да превъзмогне това, както и скандала с къщата му в Барселона.", добави той.

Според него атаката срещу Йончева идва заради нейните разкрития.

"Титаникът на ГЕРБ почти е потънал. Виждаме финалните му вопли с всички неволи, заради които страда и народът. Когато за 10 години не си се поучил от грешките си и продължаваш все по-нагло и безцеремонно с вредни решения, от това страда цялата държава. За съжаление тази катастрофа, която предстои за ГЕРБ, ще има отражение върху българския народ", каза още Мирчев. 

По думите му "ДПС винаги са били скритият жокер и спасителен пояс на ГЕРБ в много ключови моменти. Но ситуацията около изтребителите, с така наречената "коалиция F-16",я показа и наяве."

"ДПС явно са доволни от управлението на ГЕРБ, получават това, което искат и гласуват с тях в ключови и спасителни моменти за управляващите, а така показват на "патриотите", че са заменими", заяви депутатът.

Стоян Мирчев обяви, че на Конгреса на БСП утре ще приемат два важни документа. Единият е платформата за предстоящите европейски избори и другият е финализираният вариант на "Визия за България. 

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    3910

    1

    Georgi Gracata

    25.01 2019 в 13:08

    Много дълго се задържа ГЕРБ на власт,защото изигра ролята на лала на Сюлейман Великолепни: Извършиха престъпления за които се извиняваха правейки още по-големи.