„БСП е в тежка ситуация – интелектуално и социално“

OFFNews Последна промяна на 15 май 2015 в 22:23 3631 10

БСП е в тежка ситуация – интелектуално, политически и социално. Това заяви пред БНТ депутатът от БСП Георги Кадиев.

Днес е модерно да си в ГЕРБ, но те не са партия, а строителна бригада, там няма никаква идеология, коментира Кадиев.

Той подчерта, че в БСП ситуацията е обратната – тя е партия с традиции и номенклатура, която обаче им висяла на вратовете като тежест. 

Кадиев е категоричен, че в партията са необходими промени.

Ако махнеш Драго Стойнев, трябва да махнеш и Михаил Миков. Ако Махнеш Михаил Миков пък, трябва да махнеш и Станишев и редица други, каза депутатът, като подчерта, че преди местните избори не е най-добрият момент за такива промени.

По повод предстоящите избори Кадиев заяви, че може да загубят изборите и да запазят партията или обратното. Според него БСП не трябва да се коалира, а да се яви на изборите със свои кандидати. 

Кадиев подчерта, че според него въпросът за хората, включени в списъка с посетители на Цветан Василев е маловажен, защото „дори и да питаме Цонев или който и да е друг какво е правил там, няма да ни кажат“.

Според него ситуацията в КТБ до голяма степен е свързана с лоши управленски решения. Ако беше махнат Искров, ако беше махната Нели Кордовска, нямаше да сме в тази ситуация, коментира той по повод изнесената информация за това, че договори за преференциални депозити са променяни на обикновени, за да могат собствениците им да получат пари от Фонда за гарантиране на влоговете.

Георги Кадиев се върна и към избирането на Делян Пеевски за председател на ДАНС.

Сутринта ни казаха, че трябва да гласуваме за Пеевски и ако не гласуваме, до обяд пада правителството. По-добре да беше паднало правителството. Тогава щяхме да излезем и да кажем, че правителството падна, защото не искахме да изберем Пеевски.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.05 2015 в 01:40

Умни хора имаше които са завършили преди 1989г после много простотия в уч-щата в университетите а сега са само пенсионери неграмотни цигани и наркомани и едни 60%които изобщо негласуват. Вие измамихте много ваши симпантизанти но те негласуват за Герб а са част от тези негласуващи. Но не съм и прост че да подкрепям Герб- престъпници и агенти и то не бивши

16.05 2015 в 12:23

Кадиев, казваш в прав текст, че избора е между "строителна бригада" и "номенклатура"!
Тогава при "може да загубят изборите и да запазят партията или обратното" я ме светни като как го виждаш точно "обратното"? :)

16.05 2015 в 10:53

На моменти кратките прозрения на другаря къдиеф са учудващо точни.
Къдиеф какво очаквате банда от крадци, сметкажии и откровенни боклуци? Нещо интелектуално ли да измислят? Или пък да се сетят, че освен тях в България има и хора?

Колкото по бързо закриете тази клоака бсп и клонингите и атака и дпс, толкова по добре за България.
Ако случайно прочетеш това и случайно се замислиш - махайте се!!! Спрете да унищожавате родината ни!!!

16.05 2015 в 09:08

С антируска и антисоциална риторика БСП сама си прави ритуално самоубийство. Едва ли е случайно = целят нешо ?!

16.05 2015 в 09:08

С антируска и антисоциална риторика БСП сама си прави ритуално самоубийство. Едва ли е случайно = целят нешо ?!

16.05 2015 в 08:46

Късно е либе за китка. Триковете на проститутката вече не минават --най-вече защото оглупелият ви електорат почти измря и няма кого повече да лъжете и да подкупвате с по 10 лв увеличение на пенсиите по празниците. Останаха ви циганите и лумпените -- но много от тях ви ги откраднаха себеподобните ви боклуци от ДПС, ББЦ и Атака... Просто нямате шанс.

16.05 2015 в 06:44

Еми, жорка, може да лъжеш едни хора дълго време или всички хора замалко, но не може да лъжеш всички през цялото време. В един момент на лъжата краката окъсяват и става като хитрата сврака, с двата крака.

БСП лъже от момента, в който се роди -- с активите, уплашената членска маса партийци и крадливите тарикати по върховете, но без да поеме отговорност за идиотщините на соца и без репресивен апарат.

Въпрос на време беше партийците, които винаги са били в партията за далаверката, да почнат да ви напускат, а след лъжите на последните три избора, дори закоравелите дъртаци да си сменят навиците.

Вашето с Маяма БСП е в последната фаза преди пълния колап, надявам се и до затвор да го докарате.

Пък като си отработите цоциалната отговорност и вината на партията при бай Ставри, заповядайте пак с ново БСП с ново лице ;)

16.05 2015 в 05:41

Този Кадиев изглежда читав

16.05 2015 в 00:38

Ако махнеш Стойнев, тогава трябва да махнеш и Миков, след него Станишев, Мая, Курнелия, Р.Овч., Кутев, Гъцанов, Вигенин, накрая Кадиев, и затваряш клуба по интереси.

15.05 2015 в 23:46

Комунистите имали идеология?! Единствената за която се сещам, е грабеж!