Борисов: За мен е важно да имаме добри отношения с нашите съседи

OFFNews 27 август 2016 в 13:20 8423 19

"За мен е важно да имаме добри отношения с нашите съседи и същевременно всички страни-членки на ЕС да бъдем солидарни и заедно да се справим с този проблем, осъзнавайки опасността и усилията, които полагат фронтовите държави като България", написа в своя профил във Фейсбук премиерът Бойко Борисов от Германия, където по-късно днес ще се срещне с канцлера Ангела Меркел.

Заедно с вътрешния министър Румяна Бъчварова в централата на Фондация „Конрад Аденауер“ се срещнахме със заместник-генералния секретар на фондацията Герхард Вахлерс, съобщи Борисов.

Обсъдихме моментната политическа обстановка в България, както и ситуацията, в която са поставени ЕС и страната ни във връзка с бежанската криза. Отново изразих позицията, че България е в изключително сложна ситуация, в която трябва да пази външната граница на ЕС, и въпреки тежките моменти, ние успяваме по най-добрия начин да защитаваме европейската граница. Радвам се, че се срещнах със заместник-генералния секретар, когото познавам още от мандата ми като кмет на София. По-късно днес ми предстоят срещи с канцлера на Германия Ангела Меркел, както и с някои от лидерите на европейските страни, каза още премиерът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13340

20

Blagodatka Dushanova

28.08 2016 в 23:07

№ 19-още веднъж да уточня-можеш ли да пишеш за миналото на борисов,това за което никой не говори.А за сега какъв е ,всички го виждаме,за лъжите му ,за кражбите ,за глупостите които говори по света и у нас.Горките преводачи...чудно ми е какво толкова му харесва ошашавеният електорат та гласуват за него до умопомрачаване!

13340

19

Blagodatka Dushanova

28.08 2016 в 22:57

№ 19-като си ги заредил така и пишеш неуморно клишетата на ченгесарската пропаганда...що не напишеш нещо и за борисов?Сега той е есенцията на деня и нощта.Ама май не ти стиска.Миналото на борисов е "табу"!Строго секретно!Благодаря за вниманието...

13340

13

Blagodatka Dushanova

27.08 2016 в 23:21

Професоре,още веднъж те питам,колко ти плащат да защитаваш толкова самоотвержено този мафиот?И не ми се хвали с изборите,които фалшивия уж десен герП печели.От седем години тотално фалшифицирани избори!Купуват цели секции,фалшифицират протоколи!Ако сега отворим някоя от черните торби и да преброим ръчно бюлетините ,няма да има нищо общо с протокола,който е предаден в ЦИК!Победители!:)
 
X

Да помогнем на украинските деца!