Борисов: Тези, които си правят тънки сметки, могат да бъдат с ГЕРБ само в опозиция

OFFNews Последна промяна на 26 септември 2020 в 15:54 2585 4

„Докато другите само се заяждат и сеят омраза, ние – само работа и показваме какво правим. Тези, които сега много подскачат колко успешни щели да бъдат един ден, това го слушам за трети път вече. Преди избори никога няма как и после леко леко се примъкнат. ГЕРБ е партия, която като обещае нещо, го изпълнява. Имаме достатъчно партньори. Да не си правят сметка за коалиции. Ние на конгрес сме решили с ДПС и БСП да не правим коалиции. Тези, които си правят тънки сметки, няма да им споменавам имената, за да не им се вдигат акциите, могат да бъдат с ГЕРБ само в опозиция, а те за това работят. Ние управляваме и то с отговорност и показваме всеки ден направеното и не им обръщаме внимание. Нека сеят омраза, ние сеем работни места“. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който огледа строежа на пътища и работата на пречиствателна станция в Бургаска област. Ключови елементи от пътуването му с джипа Тойота, който беше купен уж за ловен туризъм, бяха излъчвани през фейсбук профила му,

Думите на Борисов са задочен отговор на съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, който вчера в "Панорама" по БНТ, в отговор на въпрос дали е възможна коалиция между ДБ и ГЕРБ без Бойко Борисов заяви: "Какво е ГЕРБ без Борисов? Това предстои да научим. Да видим дали нормалните хора в ГЕРБ, каквито има, ще съумеят достатъчно да се разграничат от това явление и състояние. Аз се съмнявам, но нека да видим". Думите му бяха изтълкувани като възможна коалиция с ГЕРБ. "За да е ясно какво мисля и да няма свободни съчинения: ГЕРБ не е годен субект за коалиране", разясни по-рано днес Иванов. 

Борисов каза в пречиствателната станция, че трябва да се наблегне на строежа на нови язовири и да се направи Водна карта на страната, защото сушата е голяма. Пречиствателната станция беше показана на Борисов от Ивелина Василева, председател на Комисията по околната среда и водите в Народното събрание.

Даването на 50 лева допълнително към пенсията на всеки пенсионер ще продължи. Правим го вече трети месец и струва на бюджета по 108 млн. лева на месец, посочи по време на инспекциите Бойко Борисов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5488

4

zuljin

26.09 2020 в 18:16

Той Баце не е лош човек, ама като е толкова оплетен в схеми и далавери с мафията, и да иска няма как да работи за народа.

Това, което е в интерес на народа, не е в интерес на неговия шеф - Шиши!!!

Но че е тъп, МНОГО Е ТЪП!!! То и няма как да е иначе, след школовката в Симеоново... и стажа при Карамански.

7719

3

Краси

26.09 2020 в 17:13

На тоя малоумник още ли му се присънва, че ще продължи да управлява? И Тодор Живков бръщолевеше същите глупости, а след него останахме направо по чукани.
Бай Хуй, от твоята работа останахме на опашката в Европа по всички показатели.
А можехме отдавна да сме и в Шенген, и в Еврозоната, и да имаме нормална правова държава. И щяхме да имаме повече и по-добри пътища, защото никой не е крал толкова, колкото неговата банда.
За чуждите инвестиции, които рязко секнаха още в първия им мандат, не говорим изобщо - та кой е луд да влага пари в държава без закони, управлявана от престъпници.

-1584

2

ОСЦИЛОКОКЦИНУМ

26.09 2020 в 16:32

Скоро бял свят ще види едно клипче, на което Поли (кмета на Симитли) те опъва на Витоша за наказание.

5488

1

zuljin

26.09 2020 в 16:08

"ние – само работа и показваме какво правим"

Разработихте се като ви припари под задниците... Допреди това само схеми, далавери, корупция и МИЛИЦИОНЕРСКА НАГЛОСТ!!!
Джипа, който караш показва достатъчно!!! Купен с държавни пари, при яко завишена пазарна цена, без да има никаква необходимост от него!!!

"Луксозен ловен туризъм"... Ало, къде са шейховете бе ПРЕСТЪПНИК????