Борисов смени джипката със Шкода и откри, че на Хемус никой не работи в петък в 5 и 10

От Шкодата бившият премиер повтори няколко пъти, че управление на Радев води до хаос и застой

OFFNews 03 септември 2021 в 18:28 28370 5

Снимка Стопкадър

Бившият премиер Бойко Борисов пак подкара кола по недостроената магистрала Хемус и констатира, че никой не работи в петък в 5 и 10, когато беше началото на живото му предаване по фейсбук. Този път Борисов беше зад волана на лимузина Шкода, а не в джипа Тойота на НСО.

"Няма един работник, застой и хаос", констатира в началото на видеото лидерът на ГЕРБ и повтори това си заключение няколко пъти до края на видеото.

"Всичко е готово, но не пускат пътя, за да не ви платят и да не могат българите да карат по добри пътища", каза Борисов на група работници на новата отсечка между Шумен и Търговище. Той каза, че строителите са на местата и без заплати, докато е оставил 800 млн. лв. на МРРБ, за да има пари за пътища, а кабинетът на Радев е прибрал парите в общия бюджет и не ги дава за изработеното.

Един от работниците му каза, че рано или късно всичко ще се оправи.

Борисов се пошегува, че сега кара "Шкода" и на спътниците им ще им е тясно. "Дразнеше ги джипът, но като имаше джип, виждате какво се построи. А сега нищо не се прави. Не само това, но не пускат и готовата магистрала, само и само да не видят хората какво сме направили. Оставили са 5-6 работника, колкото да казват, че не е спряна работата. До Шумен всичко е готово, осветление, мантинели, огради за диви животни. Защо не я пускат? От другата страна щеше вече да е доближила Търново, но е спряно. Помните като минавахме, че имаше стотици хора, които си изкарваха прехраната, стотици машини. Това е моделът Радев - застой и хаос, разруха!”, каза Борисов.

Той заяви, че “епидемията е изпусната от него и хората им, а сега искат мерки и това са парите на данъкоплатците. Но защо мерки, а не ваксинираха хората и
да работят, за да плаща бизнеса данъци и да имат хората работа и пари.” “Сега за една седмица не ваксинират толкова, колкото ние за ден. Как ще вдигаш доходите и растежа, Радев? С кое? С юмрука и това, че разпила партиите ли? Няма нито един работник? Защо не пуснаха готовата магистрала за туристическия сезон?", попита Борисов гневно.

За това съм мечтал, от едната страна слънчогледи и по средата магистрала, забеляза пейзажа около себе си бившият премиер. 

"Не могат да се справят и с миграцията, и с инфлацията. По време на нашето управление изпреварихме по доходи Румъния, а сега дори няма план за въстановяване. Това ли им е
успехът?! Днеска някакъв казал, че сме били мафиотска структура - на най-голямата партия в България, първа в България? Да се погледнат какво правят, да кажат защо не пускат
магистралата, какво им пречи Северозапада и защо мъчат хората, само и само да не пуснат магистралата и да се види какво прави ГЕРБ", продължи Борисов.

Застой и хаос - това донесоха Радев, Слави, а Тошко цял ден ме коментира. Какво ви пречи ГЕРБ, като имате мнозинство? Защо не си управлявате и ще харчим пак 100 млн. лв. за избори, като това е един лот на магистрала", попита още Борисов и припомни, че е казал, че ще се пенсионира, щом стане "Хемус". 

Това е благодарност за всички хиляди полицейски операции, които съм направил, показа още от обидата си Борисов.

Той коментира и отнената охрата от НСО и се възмути, че са взели охраната на патриарха: "Как не ви е жал за този човек поне? Шайката на Радев остава под охрана единствено - да го пази от народната любов ли?".

"Чухте днес какво говорят - че може да има служебно правителство и след третите избори и това е, което винаги съм казвал - едноличното управление на Радев. Само, че то води до хаос и застой", заключи за пореден път Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12182

7

sawall

07.09 2021 в 19:57

Срам, Бойко. Това с магистралите минаваше 2012г. Сега сме 2021г. Вземи да се осъзнаеш, слез малко на земята. Скрий се някъде да те позабравят. Министър-председател си бил, ще ти повдигнат обвинения, няма как. Но ще минат година, две, три, пък ще се забравят, България е. България, която ти и апапите ти построихте. Крий се, зарови се, не те ли е срам??

1215

5

Lyubo

04.09 2021 в 08:31

Завалията- пак ще го убиват !!!
За кой ли път, а ???

8053

3

DARTH VADER

04.09 2021 в 00:06

РАЗБИРА СЕ,ЧЕ МЕ Е СРАМ...
РАЗБИРА СЕ ЗНАМ,ЧЕ И АЗ СЪМ ДОПРИНЕСЪЛ С НЕЩО...
НО СРАМЪТ МИ НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС СВЕТЛАТА ЛИЧНОСТ НА БИВШИЯ НИ КМЕТ,ГЛ.СЕКРЕТАР,ПРЕМИЕР...
НЯКЪДЕ ИЗПУСНАХМЕ ЮЗДИТЕ НА ВСИЧКИ КАТО НЕГО...
А ТЕ САМНОГО,ТЕ СА НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР...ТЯХ ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ ГИ...