Борисов пак прескочи парламента, БСП бесни - прощават му само ако рине магистрала "Хемус"

Последна промяна на 11 януари 2017 в 09:57 4203 5

Премиерът Бойко Борисов няма да присъства на последния блиц контрол на 43-тото Народно събрание, който е днес. Заради този факт от групата на БСП скочиха и казаха, че имат въпроси към премиера - защо в последните дни на кабинета се раздадени 2 милиарда лева и поискаха той да дойде в парламента и да отговори на въпросите на депутатите. 

Председателят на парламента Цецка Цачева отговори на левицата, че премиерът е написал писмо, че има ангажимент и не може да дойде в парламента, а трима от вицепремиерите били в командировка в чужбина, а ресорните министри били много заети с решения на проблеми, възникнали след природното бедствие в страната. 

Борисов не дойде на блиц контрол и в края на годината, когато в парламента пак стана скандал. Премиерът не е стъпвал нито на парламентарен, нито на блиц контрол от юни миналата година, което е негово задължение - за да отговаря на въпросите на народните представители. 

Днес въпросите на БСП към премиера са за раздадените 2 млрд. лв. в рамките само на две седмици на общини, какво и за обществените поръчки. Депутатът от БСП Румен Гечев каза, че левицата би извинила Борисов, само ако в момента рине магистрала "Хемус".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13176

5

Майндърбайндър

11.01 2017 в 12:47

Като се каже Белене,не е лошо да си спомним,кой първи предсказа,че ако не построим АЕЦ-а,цената на тока ще скочи 18( ОСЕМНАДЕСЕТ)пъти.

13176

4

Майндърбайндър

11.01 2017 в 12:11

Вероятно рине.Когато назначаваш партийни калинки,в един момент се налага и да им вършиш работата.Така е и с роднини,любовници и приятели от детинство.

1262

3

toristo

11.01 2017 в 12:09

Рядко нагли са комунетата. То и гербаджиите си взимат комисионни от санирането, но поне се върши нещо по старите панелки. От делаверата за милиарди на червените ще си остане само една локва с 2 калпави реактора.

-1130

2

glas1996

11.01 2017 в 10:53

Уважаеми 1), какво значение има къде са отишли парите за отчета им, тиквата трябва да даде отчет, а КОЙ и колко Е УСВОИЛ е друг въпрос и нека напомня на теб, а и на останалите, че БСП и ГЕРБ са двете страни на една и съща монета - КГБ - БКП - ДС, при хвърляне на ези-тура КОЙ да управлява на територията на червената мафия, за да няма калъч се ползва ДПС, все една от двете разсейки БСП или ГЕРБ ще е на власт, а останалите политически разсейки на тумора БКП са за заблуда на гламавата, проста рая, че червената мафия управлява МНОГОПАРТИЙНО И ДЕМОКРАТИЧНО.

-6657

1

wayOff

11.01 2017 в 10:39

Смешна и жалка история. От тия два милиарда преобладаващо парите са за руските копои на БСП и единствена причина да ги дадем е БСП. БСП лидерите лично са отговорни и трябва да лежат в затвора за тия пари. Бива лицемерие ама това е нагло.....