Борисов не се яви пред комисията на Сидеров, защото е в болнични

Нели Чолашка 28 ноември 2013 в 15:12 2750 3

Бойко Борисов и Волен Сидеров в парламента.
Бойко Борисов и Волен Сидеров в парламента.

 

Бойко Борисов няма да уважи поканата на комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси, защото е в болнични, обяви Емил Радев от ГЕРБ.

„Болничен лист може да се представи в деловодството по всяко време. Не сме съд, за да отлагаме заседанието”, заяви Радев.

Борисов беше поканен да даде лични обяснения по сигнал срещу него, внесен в комисията на Сидеров от новия политик Николай Бареков, в който се твърди, че Бойко Борисов е имал участи във фирми, докато е бил главен секретар на МВР и кмет на София.

Сидеров реши, че обсъждането на този сигнал ще се отложи, докато Борисов оздравее.

Бойко Борисов отказа да се яви пред комисията за полетите на "Авиоотряд 28", която беше председателствана от Венцислав Лаков от "Атака" въпреки, че е длъжен по Конституция.

Комисията е поканила и очаква да дойдат Десислава Атанасова и на съпруга й Красимир Атанасов във връзка с друг сигнал за конфликт на интереси, който касае Атанасова. Те обаче също не се явиха.

Волен Сидеров получи днес в парламента и сигнал срещу президента Росен Плевнелиев от лидера на "Екогласност" Емил Георгиева и обяви, че е възможно още днес комисията му да го разгледа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки