Борисов нареди три уволнения заради скандала с електронните винетки

OFFNews 05 януари 2019 в 08:20 6118 3

Трима души ще бъдат уволнени заради скандала с електронните винетки по нареждане на премиера Бойко Борисов. 

От постовете си изхвърчат двама ръководители в АПИ и един от съветниците на регионалния министър, заради недобрата организация при подготовката и въвеждането на електронната винетка, съобщиха от Дондуков 1.   

Като член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ ще бъде освободен Веселин Давидов, който отговаря за електронната система за събиране на такси за използване на републиканската пътна мрежа. 

С постовете си ще се разделят още Антон Антонов, директор на Националното тол управление в АПИ, и Радослав Николов, съветник в Политическия кабинет на министъра на регионалното развитие и благоустройството. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6162

3

red-army

05.01 2019 в 17:59

Само ефективни присъди помагат.

Аман от уволнения, оставки и други начини за умиротворяване на електората.

Тия тримата сега ще ги вземат в друга агенция на по-висока заплатка....а дори опозицията в лицето на Нинова зове да си ги оставят хората по местата - ми че те не са виновни, просто толкова си могат.

Единствения начин напред е с повече ред и по-малко революции. Който и да дойде на власт бой и натиск трябва, докато се научи. Няма до сега честен разбойник намерен. Стават честни, само докато ги е шубе, че ще лежат в пазарджишкия....Щом Британските лордове бехя крали от пари за представителни разходи да си плащат храната на котките, явно няма по начало честни хора.

6774

1

ЛАФЪРДИЕВ

05.01 2019 в 09:42

Търговският регистър!!! Данданията с е-минетките на АПИ!!!
Остана ли някой наивник да се нада, че с тез калинки и лемури на държавна синекура ПП ГРОБ е в състояние да пусне ИСТИНСКИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ през електронно или машинно гласуване..
Важното е - 180 милиона са изпапкани... САМО ЗА САЙТА... В две години гаранционното му обслужване още някакви си 16,8 милиона..
И кат изтекат тез две години.. Пак на хартиени май ша са върнем. Колко му е..
И да си припомним, че за 10 години ПП ГРОБ е изпапкало за НЕ работещо Е-правителство НАД ДВА МИЛИАРДА ЛЕВА...