Борисов иска избори 2 в 1, Станишев говори за укрепване на кабинета

OFFNews 12 април 2014 в 11:59 3671 4

Бойко Борисов и Сергей Станишев

Снимка БГНЕС

За предсрочни парламентарни избори, които да се проведат заедно с вота за европейски парламент, се обяви в ефира на "Дарик" лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. В същото време пред свои симпатизанти в Белоградчик водачът на левицата Сергей Станишев изрази надежда, че евроизборите ще вдъхнат още сила на кабинета.

"Най-правилно, най-безболезнено за държавата, без да се харчат допълнителни 20-30 млн. лв. за предсрочни избори, е да се направят избори две в едно", каза Борисов, като изрази увереност, че този път избирателната активност ще бъде много висока, защото българите не желаят повече да са заложници на "Атака".

В същото време пред партийния електорат в Белоградчик лидерът на левицата Сергей Станишев изрази увереност, че изобрите ще за Европарламент ще дадат шанс на кабинета да продължи работата си.

Той заяви, че единствената цел на ГЕРБ е да спечелят над евровота, за да дестабилизират управлението и правителството да падне. Станише изрази увереност, че българските граждани не искат Борисов и Цветанов да се върнат на власт и призова електората си да се мобилизира.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews