"Болните, като видят колко са ни готини министрите, веднага им минава"

OFFNews 03 април 2015 в 17:10 5765 3

Снимка БГНЕС/КРАСИМИР ДЕЛЧЕВ

Премиерът Бойко Борисов, министърът на здравеопазването Петър Москов и министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова откриха онкологичния и лъчетерапевтичен център във варненската болница "Св. Марина".

"Новата медицинска техника в болничното заведение ще доведе чужденци и те ще се редят дори на опашка", прогнозира с оптимизъм министър председателят.

И министър Москов, и Лили достатъчно ясно и точно обясниха какво правим и какво ще правим, не искам да повтарям. Важно е да знаете, че правителството, в лицето на тези двамата министри, и всички останали, които по някои ресори имат връзка с тях, работят в изключителен синхрон, уточни Борисов и допълни, че те имат неговата пълна подкрепа.

Спомняте си как изглеждаше тази болница отвън, като влязат хората, то повече се разболяват, отколкото да им мине. А така има нещо съвременно, нещо добре направено, като видят най-добрата техника, която имаме в момента, толкова готини министри, веднага им минава, посочи премиерът, цитиран от БГНЕС.

Премиерът прогнозира и добро бъдеще за град Варна.

По думите му това ще стане с "докарването" на магистрала "Хемус" до града,  както и с основното преасфалтиране на булевардите, с градската среда и всичко останало.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!