"Болните, като видят колко са ни готини министрите, веднага им минава"

OFFNews Последна промяна на 03 април 2015 в 17:10 5155 3

Снимка БГНЕС/КРАСИМИР ДЕЛЧЕВ

Премиерът Бойко Борисов, министърът на здравеопазването Петър Москов и министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова откриха онкологичния и лъчетерапевтичен център във варненската болница "Св. Марина".

"Новата медицинска техника в болничното заведение ще доведе чужденци и те ще се редят дори на опашка", прогнозира с оптимизъм министър председателят.

И министър Москов, и Лили достатъчно ясно и точно обясниха какво правим и какво ще правим, не искам да повтарям. Важно е да знаете, че правителството, в лицето на тези двамата министри, и всички останали, които по някои ресори имат връзка с тях, работят в изключителен синхрон, уточни Борисов и допълни, че те имат неговата пълна подкрепа.

Спомняте си как изглеждаше тази болница отвън, като влязат хората, то повече се разболяват, отколкото да им мине. А така има нещо съвременно, нещо добре направено, като видят най-добрата техника, която имаме в момента, толкова готини министри, веднага им минава, посочи премиерът, цитиран от БГНЕС.

Премиерът прогнозира и добро бъдеще за град Варна.

По думите му това ще стане с "докарването" на магистрала "Хемус" до града,  както и с основното преасфалтиране на булевардите, с градската среда и всичко останало.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.04 2015 в 10:46

Лечението се нарича масло от канабис.

03.04 2015 в 21:22

съгласен с номер 01: грехота е да се говори така "на опашка щели да се редят!" Santa simplicitas!
Добре, че на това коварно заболяване като че ли му се вижа краят: все повече проучвания сочат, че май ще се окаже верна теорията, че е заразано (причинява се от комбинация бактерия+вирус - така наречената суперпаразитоза). Ето защо досегашните лечения не даваха резултат.
Дай Боже да открият истинския причинител и да се надяваме, че този център за лъчетерапия няма да има НИТО ЕДИН ПАЦИЕНТ!
Накратко, ако аз бях премиер щях да кажа "Айде дано да нямате пациенти!", а не "на опашка да се редят!"
P.S. Сетете се за моя коментар след като се открие ИСТИНСКО ЛЕЧЕНИЕ за онкоболните - дай Боже скоро!

03.04 2015 в 19:24

Без думи! Гавра с онкоболните!