Бареков с пост в червено срещу Слави Трифонов

OFFNews 29 юни 2018 в 12:05 34260 2

Най-голямата житейска нищета на простия е да чака екземпляр като Слави да го “оправи”. 

Това написа в личния си фейсбук евродепутатът Николай Бареков. Лидерът на "Презаради България" е подчертал поста си в червено. Не е ясно каква е причината Бареков да атакува Слави Трифонов. 

Часове по-късно Бареков обясни: 

Относно Слави. Били сме колеги дълги години. Винаги съм бил по-харесван от него в социологията на БТВ. Харесвам го като водещ, певец и шоумен. Нямам какво да деля с него. Бил съм тинейджър, когато съм ходил по концертите на каналето и ку-ку бенд. После имах честа да бъда и гост и водещ на неговото Шоу. Но сега говорим за политика. Това е друга бира.

Вчера Слави е подписал нов договор с БТВ. Вероятно в него фигурира като “артист-изпълнител” до 2020 в тази телевизия. Ще чака редовните избори. За да смени артист - изпълнител с професията държавник. Щото е по-удобно и по-комфортно. По-лесно е да седиш на дивана и да хихикаш всяка вечер кой дебел, кой слаб, кой не знае английски, кой пърди...здрав шопски хумор. Идва и зима. Къде ти....Ще спечели още няколко милиона на гърба на вярната публика. БТВ си знае работата, Слави също. Политиката е кауза, понякога битка на живот и смърт, не е селска вечеринка. Какво обаче става с “идеите” му за промяна? Грешни, но все пак някакви идеи.

Какво стана със стотиците българи, включително и много мои приятели, които платиха самолетни билети и взеха отпуски от чужбина, Варна, Бургас, Пловдив, за да кандидатстват за политици и да си представят идеите пред неговото жури в неговото фб шоу? Дали този фарс, смучещ последните надежди на народа, ще продължи още 400-500 дни...толкова ли струват хората в очите на Слави? Няколко милиона? А майките на децата с увреждания...Слави чувства ли, че ги е “оправил” и вече е време пак да хваща акордеона и гъдулката по БТВ. Това му гарантира рейтинг и народна “любов”, а ние политиците да се въргаляме в тинята при прасетата. В политиката се искат топки.

Познавам Слави. Няма ги и в двата смисъла. Едно е да плюваш Бойко Борисов по фб и да делиш градинката срещу Японския с него, друго е да се сбиеш с него на улицата, както направих аз. Слави видя боя, който отнесох, и сега се търгува (мишкува) на дребно. Търгува доверието на народа срещу буквално дребни милиони. Ако можеше без бой да влезе в политиката и да грабне милиарди, нямаше да се замисли. Сега стои и се гледа в огледалото и вижда един обречен на самота алчен старец. Много ме е яд на страхливостта му. Политиката е кауза и дълъг мач за наивници като мен. За такива фалшиви герой като Слави е добра възможност да изкарат някой лев и бакшиш отгоре.

Бареков коментира и “островът на Бойко” така: Очевиден класически фейк. Притесняват ме следните неща: Реакцията на Бойко, реакцията на медиите и скандалите в тях, фактът, че такава новина е наистина възможно да разбуни духовете. Това означава, че и политиците и обществото приемат за напълно нормално и логично евентуално невъобразимото забогатяване на т.н политически елит у нас. Почна се със заводи и хотели по времето на Костов, минаха през ферарита и БТК по времето на царя, днес стигнахме до ЧЕЗ и острови. Луда работа! Не са виновни само имащите, след като има скотска търпимост сред нямащите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

2

мнение от IP

29.06 2018 в 21:47

Не е упудващо бръщолевенето на Бареков, учудващо е, че вместо да е в лечебно заведение е "политик".

10571

1

Hissarion

29.06 2018 в 14:19

Нямащите, освен скотска търпимост, проявиха и огромна наивност, пращайки Барека и Джамбазко на седянка в Европарламента за своя сметка.
 
X

Да помогнем на украинските деца!