Бареков с нова партия от утре

OFFNews 06 януари 2017 в 14:31 4601 4

Край на България без цензура от утре, Николай Бареков се завръща с нова партия, с нови име - от утре. На Третия национален конгрес на партията му, който ще се проведе в НДК в събота, политикът смята да рестартира, както той само заявява своя политически проект, с което дава заявка, че се връща за изборите.

Третият национален конгрес ще прерасне в Учредителен за новия политически проект, чието име обаче все още не е ясно. Близо 200 хиляди българи са гласували досега за новото име на партията на Бареков, съобщиха от пресцентъра на партията.

Сред фаворитите до момента изпъкват "Презареждане България", "Българско Възраждане", "Ново начало". 

Очаква се Бареков да бъде избран за лидер на новата формация и той ще приеме, макар и временно, този пост.

Едно от новите лица в новосъздадената формация ще бъде дългогодишният политически сътрудник на Бареков в Европарламента Георги Балабанов, брат на известния телевизионен комик и имитатор на Бойко Борисов Ненчо Балабанов. Единият от зам.-председателите на новата партия ще бъде номиниран и избран от българите, живеещи в чужбина. В най-скоро време се очаква новата партия на Николай Бареков да има структури в Лондон и Чикаго.

Преди конгреса ще се състои конференция на тема "Европейски аспекти в борбата с корупцията". На нея ще говорят двама премиери, известни със своята антимафиотска политика - бившият премиер на Сърбия Зоран Живкович, който през 2003 г. се прочу с операция "Сабя", в която арестува стотици мафиоти след убийството на Зоран Джинджич, и Ренета Инджова, служебен премиер на България (1994-1995 г.), която проведе първата битка с мафията на прехода
Самият Николай Бареков поставя като основни акценти в идеологията на новата партия победата над корупцията и рестарта на политическата система.

На конгреса Бареков ще предложи на симпатизантите си "Малка Харта", която да гарантира правата на гражданите и малкия бизнес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12007

4

Хараламби

06.01 2017 в 18:18

Аз им бях предложил "Н@ср@н гЪз", дали утре няма да ме изненадат да им стана кръстник ;)

29217

3

Лопе де Вега

06.01 2017 в 17:39

Нова партия със стара курва начело?

Поздрав!

12071

2

Elle

06.01 2017 в 16:41

Може ли да отгатна как ще се казва партията на този Капут?
selekt adar
rait in
partiq limon