Бареков пи кафе с Миков и заключи, че всички се страхуват от ББЦ

OFFNews 10 юли 2014 в 14:13 6368 16

Николай Бареков

След като не бе допуснат в пленарна зала, лидерът на "България без цензура" Николай Бареков все пак успя да се добере до кабинета на председателя Михаил Миков, който прие с блага усмивка искането за среща от Бареков.

По време на срещата съпартийците и сътрудниците на Бареков чакаха пред стаята на Миков, а един от тях занесе кафе и вода в кабинета на председателя. След края на срещата Бареков обяви, че е "пил по едно кафе с Мишо Миков" и че много го уважава. От срещата на Бареков му е станало ясно, че "БСП е много объркана, в тежък нокдаун". Като доказателство за тезата си Бареков даде за пример това, че тази седмица в Европарламента Сергей Станишев "се разхождал като муха без глава".

Бареков обяви, че в програмата за следващата седмица "независимите" му депутати ще се опитат да вмъкнат точка за дебат по приоритетите на България в рамките на новото председателство на ЕС. Тази точка би позволила на Николай Бареков да се изкаже в пленарна зала в качеството му на евродепутат. Лидерът на ББЦ подчерта, че ако следващата седмица не бъде допуснат в зала, това ще означава, че всички се страхуват от него:

"Много ми е интересно да чуя каква е оценката за нашата партия на ГЕРБ, ДПС и БСП. Защото ако те кажат: "Не Бареков не трябва да влиза в пленарна зала!", те ще покажат още един път, че се страхуват и тримата от мен. Защото вие помните, като нахлухте в залата с мене горе (на консултациите на 27 юни- бел. ред.), Местан, Борисов и Станишев ме гледаха уплашени като малки мишленца пет минути", каза Бареков и впоследствие заключи, че всички партии са уплашени и се страхуват от ББЦ.

Истинската тема, по която Бареков желае да се изкаже, е актуализацията на бюджета. Според него заявките за ремонт в републиканските сметки е плод на заговор между ГЕРБ и ДПС. По думите на Бареков Бойко Борисов и Лютви Местан се опитват да вкарат страната в умишлен фалит, за да послужи това като предизборна кампания за ГЕРБ.

Според Бареков в ситуацията около КТБ става въпрос за "колизия":

"Трябва ли сега ние с вас да платим Веждичката да си изтегли парите, които той е заработил с честен труд и е вкарал в тази банка, или трябва да кажем следното: "Ми, нека да си фалира банката, защо трябва да става държавна?"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!